Sorozatok

Mindenki hátradőlhet, nemsokára lesz bébi-Yoda ajándékfigura

  • Szerző:nuus
  • 2019.11.22 | 11:48

Szerelem első látásra a Mandalorian mini-jedimestere!

Nem csoda, ha mindenki tűkön ül már: pár napon belül rendelhetsz Bébi Yodát, pont olyat, amilyet a Mandalorianban láttál.

 

View this post on Instagram

 

Have you ever seen something so beautiful? 📸 @bosslogic #BabyYoda #TheMandalorian #StarWars

A post shared by Nerdin Out (@nerdinout) on


A zöld Gyermek – ahogyan a Star Wars-rajongók gyengéden becézik – egyelőre még nem töltötte be a neki járó piaci rést, ami viszont teljesen logikus. A Disney+ sorozat készítői – Jon Favreau és Dave Filoni – ugyanis nem akarták előre lelőni a poént.

 

View this post on Instagram

 

“Species age differently.” #TheMandalorian

A post shared by Disney+ (@disneyplus) on


Az egyelőre hivatalos névvel sem rendelkező teremtmény termékskálája biztosan bőséges lesz: az Amazon, a Zazzle, a Target, a Kohl’s, a Macy’s, a Hot Topic és a Box Lunch is árulni fog valamilyen bébi Yoda-tárgyat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Star Wars (@theforceawakensdaily) on


Akár már november 22 környékén is megjelenhetnek az első csecsebecsék. A Disney Store, a ShopDisney és a Disney Parks sem marad portéka nélkül. Két póló máris kapható: 22,99 illetve 25,99 dollárért az Amazonon szerezhetőek be.


A Gyermeket az első epizód után kapta fel a közösségi média – konkrét nevet azért nem tudunk egyelőre, mert George Lucas sosem adta tudtunkra, hogy melyik bolygóról, illetve fajból származik Yoda mester.


A harmadik Mandalorian-rész 22-én kerül adásba, melyben továbbra is a Jedi visszatér utáni események bontakoznak ki, teszi hozzá a CNBC.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló