Sorozatok

Már nem a Trónok Harca van a trónon a torrentezőknél

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.12 | 19:58

Az illegális letöltések számát tekintve úgy tűnik, a sorozat elbúcsúzhat világelső helyétől. A sárkányokat gyors kocsik és őrült angolok nyomták le.

Game of Thrones / YouTube
Game of Thrones / YouTube

Tavaly 14 és fél millió illegális letöltéssel a Game of Thrones ötödik szezonja uralta a torrentezési listát, míg közel 7 millióan voltak kíváncsiak a Walking Dead-re. Azonban az idén indult The Grand Tour már minden mást maga mögé utasított a kalóz-listán. Pedig a GoT még a második szezonnál vette át a vezetést a Dextertől, mégis legyőzetett: a Top Gearből kitett Jeremy Clarkson sorozata bizonyult erősebbnek.

A világjáró autótesztelő műsor első részére 7,9 millióan ugrottak rá, a folytatásra 6,4 millióan, míg a harmadik részre 4,6 millió illegális néző volt kíváncsi. Ezzel minden idők legtöbbet torrentezett alkotása lett, és ez az Amazon online csatornája számára elég sokkoló hír. Ők ugyanis 201 millió dollárt tettek bele a produkcióba, melyből 13-at csak Clarksonra szántak. A legóvatosabb becslések szerint is legalább 4 millió dollárt buktak csak a pilot rész illegális megosztásai miatt.

De az Amazont nem lehet ilyen könnyen eltántorítani: ahogyan a Trónok nézettsége is folyamatosan nő, úgy ők is reménykednek. A Grand Tour

az Amazon Prime Video legnagyobb premierje volt eddig, és minden világrekordot megdöntött.

– állítja a szóvivőjük. Autókra és humorra mindenki vevő, még talán a sárkányoknál is jobban – összegzi az Uproxx.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Uncategorized
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 24.