Sorozatok

Egy 20 perces kisfilm harangozza be az Expanse második évadát

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.25 | 12:02

Mozifilmeket is megszégyenít az Expanse című űropera-sorozat, amihez fogható sci-fit már isten tudja, mikor láttunk utoljára a tévében, pláne a megtépázott hírnevű Syfy csatornán. Február 8-án indul az új évad, amit egy 20 perces kedvcsináló filmecske vezet fel.

the-expanse-on-syfy

Az Expanse (magyarul: Térség-ciklus) először könyvalakban aratott sikert. Vagyis még a jelen idő dukál, merthogy a James S. A. Corey név mögött megbúvó íróknak (Ty Franck és Daniel Abraham) összesen 9 könyvre szól a szerződésük, és ebből a 2011-ben kezdődött sorozat még csak a 6. kötetnél jár (itthon eggyel vagyunk lemaradva).

A regényfolyamból készült tévésorozat első évada tavaly decemberben indult és idén februárban ért véget. Az első kötet első felét feldolgozó 10 rész mindenkit lenyűgözött, ami nagyon jól jött az utóbbi években gyengén teljesítő Syfy csatornának. Nem beszélve a sci-fi rajongókról, akik pedig kaptak végre egy jól kinéző, tökös sorozatot erős történettel és izgalmas karakterekkel.

Közeledik a második évad, feburár 8-án indul, és ennek örömére a Syfy elkészített egy 20 perces kedvcsinálót, ami bevezeti a kamerát (és vele a nézőt is) a kulisszák mögé. Az idegenvezetőnk pedig nem más, mint Adam Savage a Mythbusters-ből.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló