Unatkozom

Egy óriási vízzel töltött léggömbnél nincs jelenleg jobb szórakozás egy férfi számára

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.20 | 15:13

Lassítva minden jobban néz ki, ez a Slow Mo Guys jelmondata, és ez természetesen egy óriási vízzel töltött léggömbre is igaz.

A lassított videóikról híres The Slow Mo Guys az óriás vízzel töltött léggömbök megszállottjává vált az utóbbi napokban, és olyan jól érzik magukat forgatás közben, hogy azt kell mondanunk, nincs jelenleg jobb szórakozás egy felnőtt férfi számára, mint aláfeküdni egy hatalmas szilikon gömbnek, amit éppen nagy mennyiségű vízzel töltenek fel:

Crushed by a Giant 6ft Water Balloon – 4K – The Slow Mo Guys

Gav and Dan love a good old Giant Balloon video. Why don’t we do a few? In this one Dan gets flat. Follow Gav on Twitter – https://twitter.com/GavinFree Follow Dan on Twitter – https://twitter.com/DanielGruchy 2nd Channel!

Természetesen a kedvenc trambulinjukat is használják, a második videóban pedig már nem csak a vízgömb alá, hanem a belsejébe is bemerészkednek. A pukkasztás persze itt is kötelező:

Submerged inside a 6ft Water Balloon – The Slow Mo Guys 4K

Giant Balloon June continues with Gav and Dan. In this episode, Dan loses track of his balloons. Don’t try this at home or you might be someone who drowned in a balloon. People would laugh at you. Probably not the people who knew you but the people reading about it on the internet.

Kicsit még az Ace Ventura 2 orrszarvús jelenete is eszünkbe jutott, csodálatos ez az egész.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló