Unatkozom

Ha szereted magad kellemetlenül érezni, ezzel a videóval elronthatod a napodat

  • Szerző:nuus
  • 2017.06.26 | 21:03

Az, hogy bizarr ez a videó, nem kifejezés. David Lewandowski kisfilmjében pucér, amorf pózban mászkáló próbababák rohamozzák meg valamelyik Japán várost, sushi után kutatva.

A világon semmi értelme nincs ennek a videónak, de azért meg kell hagyni, eléggé odatette magát a film készítője, már ami a minőséget illeti. Ez a nonszensz alkotás simán veri egy-két hollywoodi szuperfilm látványvilágát, még úgy is, hogy az ember a megtekintése után csak pislog, hogy akkor ez tulajdonképpen mi is volt és ezek után hogyan kell tovább folytatni egy teljesen átlagos hétköznapot.

time for sushi

Directed by David Lewandowski http://www.goingtothe.store http://twitter.com/badmocap Music by Jean-Jacques Perrey & Gilbert Sigrist “Dynamoog” (UMPG, APM) http://jean-jacquesperrey.com New archival release: http://jean-jacquesperrey.bandcamp.com Biography – http://amzn.to/2rDwGSA Ocean Theme and Sound Design – Jamie Vance http://www.jamievance.me Technical Director – Patrick Goski Production Assistant – Jared Silvia On-Set Production Assistant – William Mendoza Additional Matchmoving – Josh Johnson http://www.vfxdaily.com Colorist – Christian Sprenger Special Thanks, Karina Benesh, Ko Ransom.

Fotó: YouTube


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló