Unatkozom

Senki se kérte, de mégis lett: itt a New York-illatú gyertya

  • Szerző:nuus
  • 2017.08.11 | 07:22

Vajon milyen szagot áraszt a gyertya, melyet az a város inspirált, amely sohasem alszik? Ha nem alszik, akkor véleményünk szerint fürödni sincs sok ideje, ezért felmerült bennünk a kétség. Tényleg jó ötlet ez?

Fotó: Twitter / diptyqueparis

Persze gyanítjuk, hogy a diptyque Paris márka nem New York valódi illatát zárta üvegcsébe, csak egy fantázia aromát, aminek valószínűleg köze sincs az igazsághoz. Persze, mert akkor senki nem adna ki érte több száz dollárt. Igen, mert egy diptyque illatgyertya akár ennyibe is kerülhet, attól függ mennyire limitált és exkluzív az illata.

A Twitternek is volt néhány szava az új illathoz, a legtöbben egyetértettek abban, hogy New York bűzlik és legfőképpen a vizelettől. Ezt pedig ugye senki sem akarja érezni a lakásában, elég az utcán fintorogni tőle.

De nemcsak ez a szag vegyül a levegőben, hanem a 8 és fél milliónyi ember testpárlata, az utcán kapható kaják illata, meg a metrókocsiba ragadt izzadt nyár aromája is, ami szintén nem túl vonzó kombináció.

Ezen kívül is érkezett még néhány kreatív ötlet, amin csak röhögni tudunk:

“Ezek szerint olyan illata lesz, mint a szennyvízben úszó, nyers hússal kitömött cipőnek, amit reggel láttam munkába menet?”

“Mindig érdekelt, milyen szaga van az égett vizeletnek.”

“Olyan szaga van, mint a pizzapatkánynak?”


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sztárok
Majka csúnyán megalázta Curtist
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.