Unatkozom

A macska, amelyik egy dobozba sem mászik be többé

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.02 | 15:41

Pedig a macskák imádnak dobozokba bújni.

Forrás: Pinterest

Egy nagy-britanniai sziámi cicával esett meg az alábbi kaland, aminek kiváltó oka egyértelműen a cicák dobozokhoz való különös és erős vonzalma.

Julie Baggottnak van egy sziámi cicája, Cupcake, aki a többi macskához hasonlóan szereti a dobozokat. Vagyis szerette, mert arról már nem vagyunk meggyőződve, hogy most is szereti.

Az ominózus napon Cupcake gazdája éppen DVD-ket pakolt egy dobozba, ám egy óvatlan pillanatban a cica beugrott a DVD-k közé, csakhogy Julie ezt nem vette észre, ami majdnem végzetes következményekkel járt. A nő ugyanis a DVD-ket azért pakolta egy dobozba, hogy postára adja azokat, és így is tett. Csakhogy Cupcake is benne volt a dobozban. És benne is maradt még 8 napon át, ami alatt 420 kilométert tett meg Nagy-Britanniában. Nagy volt a meglepetés, amikor a csomagot kibontották és egy majdnem teljesen kiszáradt, alig lélegző cicát találtak a filmek között. Azonnal a helyi állatvédőkhöz került, akik szerencsésen megmentették a nagy utazó cica életét. És hogy teljes legyen a happy end: Cupcake chipes cica, így a gazdáját, Julie Baggottot is megtalálták, aki már-már elhitte, hogy kis kedvence végleg elveszett.

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló