Unatkozom

Így nyitnak Tinderen a profik, így lehetsz csajozó/pasizógép

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.25 | 19:00
  • trendindex: 6

Az első lépés természetesen az, hogy jobbra húznak mindenkit. Ha ez megvolt, jöhet a szükséges rossz: az entyem-pentyem előtti chatelés. Ez már keményebb dió, nem mindegy, hogy kihez milyen szöveggel közelítesz.

Tapasztalt Tinderezőket és szakembereket kérdezett a Mashable arról, hogy milyen szöveggel érdemes ráírni a kiszemeltre. A „hogy vagy?”  és a „mivel foglalkozol?” nem tartozik közéjük, ezeket bőven elég lesz akkor elsütni, ha már komolyodik a dolog. A legfontosabb: legyél eredeti!

Először is jól fel kell térképeznünk az illetőt, mielőtt írunk neki – javasolja a Temptr randialkalmazás alapítója, Jack Knowles. „Nem kell túlgondolni, csak nézd meg a kiszemelted profilját és tudd meg, hogy mit szeret és mi érdekli” – nyilatkozta a Mashable-nek. „Ha vannak filmek, zenék, vagy akár egy nemzeti konyha, amit szeretnek, beszélj vele erről és tegyél fel neki kérdéseket” – tette hozzá.

Először egy gyors tipp arra, hogyan érdemes automatizálni a jobbra húzkodást, ha túl lusta vagy hozzá:

tindi
via 9Gag

„Szereted az ananászos pizzát?”

Oliver Brett szintén a fenti randiapp munkatársa, ő egy nyitópoén után azt szokta megkérdezni, hogy az illető szereti-e az ananászos pizzát. Mivel ő igen, nem is folytatja a beszélgetést, ha azt mondja a partnere, hogy nem.

Korábban mindig azt kérdezte a lányoktól, hogy mi volt a legfurcsább szöveg, amivel valaha rájuk írtak.  Ezt mesélte neki egyikük:

Zöldre akarlak festeni, mint egy avokádót, és jól elfenekelni. Na ezt ne csináljátok.

– adja a tanácsot Brett, ha valakinek nem lenne elég egyértelmű.

„Kutyák vagy macskák?”

Korábbi Tinder-huszárként a projektmenedzserként dolgozó Alex Smilkov az állatos kérdésre esküdött. „Elképesztően magas volt a válaszadási arány, talán még 90 százaléknál is nagyobb” – dicsekedett Smilkov.

Beleírtam több dolgot a leírásomba, amit szeretek, így a kutyákat is. Ha a lány kutyát mondott, azt feleltem, hogy „ne már, elolvastad a biómat, ez csalás”, ha pedig macskákat, akkor pedig hangot adtam a sértettségemnek, hogy még nem tette meg.

Hülyeségnek tűnhetnek az előbbiek, de Smilkov szerint működik. Ha a lány viccesnek találja, belemegy a játékba és vevő lesz a humorra. Tök mindegy, hogy miről beszélgettek, csak az a lényeg, hogy legyen valami, amivel elindultok.

Ő azért is állt le a Tinderrel, mert összejött egy lánnyal, akinél így kezdett. „Azt mondta, hogy macskás. Szerinte még mindig hülyeség ilyen szöveggel nyitni, azt mondja, hogy csak szerencsém volt” – teszi hozzá Smilkov.

tindi2
via 9Gag

„Gyönyörű az arcod, szépen mutatna a falamon.”

Egy névtelenséget kérő 27 éves reklámszakember kizárólag a humor eszközeire esküszik.

Gyönyörű az arcod, szépen mutatna a falamon. Meghívhatlak hozzám borozni? Hozz egy üveggel és ne hagyd otthon a kalapácsot sem.

Nem tudjuk, hogy ki az a csaj, aki bedőlne ennek, de a világ furcsa hely. Anonymus még az alábbiakat sorolta fel hatásos szövegként: „Inkább csetelős vagy „menjünk el inni” típusú személyiség vagy?”; „Veszélyesnek tűnsz”, és van egy, ami tényleg vicces. Miután kiszemeltjei jobbra húzták, mindig megkérdezi tőlük azt, hogy „akkor mi most járunk?”

Élet-halál kérdések

Ha lányok is olvassák ezt a cikket, itt van a személyi asszisztensként dolgozó Ele ajánlata. Láthatóan imádja a mogyoróvajat és ő is viccesre fogja a nyitást. Olyan döntés elé szokta állítani partnereit, mint a „ha az életed múlna rajta, Nutellát vagy mogyoróvajat választanál?”; „a darabos vagy a sima mogyoróvajat szereted?”.

Az is bevált neki, amikor ezt írta a srácoknak:

Tetszel, remélem, hogy a személyiséged is legalább ilyen jó.

Legyenek azok vicces egysorosok, kutyák, macskák, vagy kaja, ne fogd vissza magad, merj nyitni és legyél eredeti. Egyszer úgyis érkezik majd olyan válasz, amire számítasz.

Itt egy kis motiváció:

Itt pedig a szomorú igazság a Tinderezők életéről:

(Forrás: Mashable, nyitókép: Leon Neal/Getty Images)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá 1 hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló