Unatkozom

Fejborotválós videók tömegét rejtegette előlünk a YouTube

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.07 | 11:36

Szereted nézni, ahogy magányos férfiak dohányoznak, és közben a fejüket borotválják? Mázlid van, mert van egy csomó ilyen videó a legnagyobb videómegosztón! Ennél zavarba ejtőbb kontent ma már nem lesz az interneteken!

A The Next Web friss tényfeltáró cikkében tárja fel a YouTube egyik búvópatakként terjedő trendjét, mégpedig hogy van egy rakás olyan videó a megosztón, amin felnőtt férfiak a fejüket borotválják éppen. Mint például ez:

A felhasználó neve jackbuzz2003, és eddig több mint 300 videót posztolt arról, hogy a fejéről távolít el szőrt valamilyen formában. Borotválkozik, szakállt nyír, pajeszt igazít, vagy éppen letolja a haját nullás géppel. És közben dohányzik:

Oké, láttunk már furcsa csatornákat, de úgy tűnik, hogy jackbuzz2003 igazi mozgalmat indított el, a The Next Web ugyanis kicsit utánanézett, és rájött, hogy a YouTube tele van hasonló tartalmakkal, amiben férfiak a fejüket borotválják. Mint például ez, ahol egy borotválkozás után 0-ás géppel történő hajnyírás és szemöldökeltávolítás következik:

Vagy ez a csatorna, ahol szintén található egy rakás videó a fejüket borotváló férfiakról. Elsőre furcsának tűnhet, de nincs igazából ebben semmi különös. Van akik arról csinálnak videókat, hogy főznek, mások sminktippeket adnak, sokan posztolnak arról, hogy kicsomagolják az iPhone-jukat, vagy videójátékokkal játszanak. Most meg kiderül, hogy sokaknak az az értékes tartalom, amiben a fejüket borotválják. Kösz, internet!

(forrás: The Next Web)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló