Unatkozom

Rendőrségi adóvevők és eső az év legmegnyugtatóbb hangjai között

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.13 | 13:58

Hiánypótló válogatást készített a Digg olyan weboldalakról, ahol végtelenítve hallgathatunk szuper hangmintákat, ha a néma csend helyett kellemes hangokat fülelve szeretünk inkább lábat lógatni.

(Kép: Pixabay)
(Kép: Pixabay)

Ami nincs az interneten, az nem is létezik, ennek ellenére a világháló minden nap tud valami újat mutatni, amiről nem gondolnánk, hogy létezik. A saját fejüket borotváló férfiak szubkultúrája mellett most a Digg válogatása hívta fel a figyelmünket, hogy van egy rakás oldal a neten, amin semmi mást nem lehet csinálni, csak hangokat hallgatni, azt viszont kifogyhatatlan mennyiségben. A megnyugtató hangok tengeréből hallgathatunk például esőhangokat, akár okostelefon alkalmazáson keresztül is, de

a legkülönbözőbb hangigényeket, hangfétiseket és hangperverziókat is ki tudja elégíteni a világháló.

Lehet például élvezkedni zuhazásra hangjára, vagy kis társaságot csinálni maguknak kávéházi hangmintákkal. Igazi kis mestermű a Wikipédia frissítéseit hangokká generáló oldal is, de a legfurcsább kedvencünk a Los Angeles-i rendőrségi adóvevők felvételeit egymás után lejátszó weblap. Mert ugye mindenkinek más a megnyugtató.

Érdemes megnézni az eredeti listát, mert vannak még rajta gyöngyszemek!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Gasztró
Jó hír a sör szerelmeseinek!
  • szerző:nuus
  • 2024. 05. 07.