Unatkozom

Milyen hónapban születtél? Megmondjuk, ki vagy!

  • Szerző:nuus
  • 2018.12.22 | 15:41
  • trendindex: 11

Lehet röhögni rajta, de akár el is gondolkozhatunk: az asztrológia szerint nem csak a születésnap, a születési hónap is sokat elárul rólunk.

Január

A hónap szülötteinek általában nincs bajuk a munkamorállal, és nem félnek kimondani a véleményüket sem. De az is igaz, hogy a kelleténél makacsabbak, és nem nagyon tűrik, hogy mások mondják meg, mit csináljanak: pontosan ezért jó vezetők.

Február

A februáriak erős kreatív vénával rendelkeznek, s imádnak új projekten dolgozni. Szeretnek utazni, új dolgokat, új embereket megismerni: akkor élnek igazán, ha valami szokatlan történik velük vagy körülöttük.

Március

Szintén rendkívül kreatív emberek, de ők már egy sokkal belsőbb szinten: hajlamosak önmagukba fordulni, s saját kis világot teremteni maguk köré. Gyakran a művészet segítségével fejezik ki lelküket, s szeretnek egyedül lenni.

via GIPHY

Április

Az áprilisiak sóvárognak a figyelem után, s imádnak a középpontban lenni. Nem szeretik, ha parancsolgatnak nekik, szeretnek mindent a saját módszerük szerint elintézni. Finoman szólva heves természetűek: először cselekszenek, s csak utána gondolkoznak. Számukra nem okoz nehézséget a világ tudtára adni, mikor mit éreznek.

Május

Május szülöttei a legkevésbé stabil személyiségek, amit egyik nap elgondolnak, annak másnap pont az ellentétét hajtják végre. De kitűnően ki tudják fejezni magukat, és imádnak új emberekkel megismerkedni. Nagyon aktív szociális életet élnek, mivel nem szeretnek egyedül lenni.

Június

Érzékenyek, és sokat törődnek másokkal. Rengeteg kreatív energiájuk van, tele vannak tervekkel, melyeket általában meg is valósítanak. A karrierjük legtöbbször szárnyal. A rengeteg ötlet között azonban néha elvész az egyéniség és annak kifejezése.

via GIPHY

Július

A nyár közepiek közül sokan spontánok, olykor túl spontánok is, és eléggé extrovertált személyiségek. Gyakorlatilag a kalandokért élnek, s a legfőbb céljuk, hogy jól érezzék magukat ezen a világon. Kívülről nézve vidámak és önfeledtek, ám belül sok sötét titok és bizonytalanság lapul.

Augusztus

Született vezetők, sosem félnek kiállni a véleményük mellett. Kívülről nézve talán túl kemények, de belül nekik is hatalmas szívük van. Az élethez a logika és a józan ész mentén közelítenek, éppen ezért anyagi gondjaik ritkán vannak.

Szeptember

A korai ősz szülötteinek hatalmas elvárásaik vannak másokkal szemben, éppen ezért könnyen és gyakran éri őket csalódás. Perfekcionalisták, akik hajlamosak többre értékelni magukat másoknál.

via GIPHY

Október

Ők a biztonság és a stabilitás mintapéldányai, náluk nincs senki megingathatatlanabb, sem pozitívabb életszemlélettel megáldottabb. Nem szeretnek konfrontálódni, amikor csak lehet, elkerülik a vitákat. Kiterjedt baráti kapcsolatokkal rendelkeznek, s egy életre választanak társat maguknak.

November

Szeretnek titkolózni, s gyakran rejtik el a világ elől, mit is gondolnak valójában. Titokzatosak? Vagy csak zárkózottak? Egy biztos, nem félnek semmitől, beleugranak bármekkora őrültségbe, nem törődve a következményekkel.

December

December szülöttei rendkívül nagylelkűek és kalandvágyók. Folyton mennének, nem bírnak megülni egy pillanatig sem. Hatalmas szívük van, s készek bármekkora áldozatot hozni szeretteikért. Igazán szórakoztató személyiségük van, valódi szabad szellemek.

via GIPHY

Nyitókép: pixabay.com


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló