Érdekes

18 ezer dollárt kapsz, ha 70 napig ágyban maradsz és csak füvezel

  • Szerző:nuus
  • 2017.01.02 | 11:10

Ha azon a véleményen vagy, hogy mindent a tudományért és az űrhajózásért, akkor itt a helyed. Pazar álláslehetőség a NASA-tól.

A múlt év végén a NASA feladott egy hirdetést. A Rest Studies elnevezésű kutatásukhoz keresnek vállalkozó szellemű alanyokat, akiknek semmi mást nem kell tenniük, mint 70 napig ágyban maradni, pihenni és különféle füveket szívni közben. És mindezért 18 000 amerikai dollár a fizetség.

nasa-will-pay-you-18000-usd-to-stay-in-bed-and-smoke-weed-for-70-straight-day

70 napon át feküdni és füvezni unalmas egy idő után. (Azt, hogy ágyban kell lenni, szó szerint értik.) Ezért a résztvevők a non-stop füvezés közben elfoglalhatják magukat. Olvashatnak, játszhatnak, és skype-olhatnak a való világban rekedt családtagjaikkal és barátaikkal.

A kutatás célja az űrhajósok egészségének és biztonságának megőrzése az elhúzódó űrutazások során. El tudják-e rendesen végezni a feladataikat, és ha nem, akkor milyen ellenintézkedésekre van szükség. Azt is tudni szeretnék a kutatók, a marihuána hogyan befolyásolja a szervezetet extrém környezetben. A 70 nap alatt folyamatosan figyelik a résztvevők csontozatát, izomzatát, táplálkozását, szívműködését, keringési, ideg- és immunrendszerét.

Az első blikkre talán nagyon vonzónak tűnő álláslehetőség azért biztosan sokat kivesz az emberből. Mert 70 napig füvezni még kibírható. Na de végig ágyban maradni, az már egészen más tészta.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló