Érdekes

Hatvan másik kutyát és a gazdáig is megmentett a tűztől ez a hős törpe pincser

  • Szerző:nuus
  • 2023.01.23 | 14:22

Ez a törpe pincser elvakkanthatja magáról, hogy ő egy igazi négy lábon járó szuperhős!

Egy miskolci házaspár szerint egyik kiskutyájuk, Mini, a törpe pincser mentette meg az életüket és hatvan másik kutyát is, amikor kedd hajnalban kigyulladt a kazánházuk. A házaspár kutyamenhelyet üzemeltet, éjjel kettőkor pedig egyikük arra ébredt, hogy a kutya bökdösi a fejét, hogy keljen fel, és sokatmondóan nézett kifelé a nappali irányába. Hallotta, hogy több kutya is kaparja az ajtót, hátrament a kazánházhoz, ahol télen a kutyák is meghúzzák magukat éjszakára, majd látta, hogy valószínűleg egy kipattant szikra miatt felcsaptak a lángok.

Forrás: RTL

Az RTL riportjából az is kiderült, hogy Mini nem csak figyelmeztette a gazdáit a tűzre, hanem segített is kimenekíteni a többi kutyát!

„Segített nekem terelni a többi kutyát, hogy az udvarra kerüljenek, de akkor már akkora füst volt az egész házban, hogy semmit nem lehetett látni. Csak őt láttam, hogy jön-megy, tehát abszolút nem ijedt meg, nem pánikolt be, hanem mint egy igazi kis tűzoltó, jött és segített”

– mondta Mini gazdája

Mini szintén egy mentett kutya, akit élet-halál közti állapotban találtak a villamossíneken. Azért lakott a lakásban, mert súlyos betegségen van túl és gazdái így óvták.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló