Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

18+, Kiderült, hogy a férfihere tud ízlelni, azóta ezt teszteli a TikTok népe

  • Szerző:nuus
  • 2020.01.24 | 10:18

Mémek? Táncvideók? Ugyanmár! A golyó-mártogatás a menő.

A TikTok a legpörgősebb platform minden friss mém számára. A vírusként terjedő tánc-videókat most valami bizarrabb test-gyakorlás homályosítja el. Öv alatti műveletről van szó, melyet végülis egy tudományos felfedezésnek köszönhet a világ.


Egy 2013-as kutatási eredmény söpört végig a Twitteren, melyből kiderül, hogy a herék képesek ízeket érezni. Ez így is van: a tanulmány bebizonyította, mit tudnak a hímek golyói. Illetve, hogy tágítsuk a kört minden emberre: a gyomor, a tüdő, az agy és még az ánusz is reagál az aromákra.

Az ízlelő rendszeren kívül található íz-receptorok funkciója még nem tisztázott. Vélhetően a cukrok és aminosavak kémiai azonosítását segítik.

írja Bedrich Mosinger a dolgozatban, mely állítja, hogy az édes és az umami (ötödik) ízt veszi le jól a nemi szerv. Ugyanis az egerek szaporodásában nagy szerepet játszik ez az extra érzékelés: a sperma úszásához jön jól. Ha eltávolítják ezeket a receptorokat, akkor gyakorlatilag meddő lesz a rágcsáló.

via GIPHY

Egy Regan nevű, női TikTok felhasználót roppant kíváncsivá tett a téma.

Tudtad, hogy ha a fiúk belógatják a zacsit a szójaszószba, akkor elvileg MEGKÓSTOLJÁK?! Bárcsak poén volna, de nem az. Ha tökös vagy, légyszi mártsd is be valamibe, csakis tudományos igénnyel. Tudnom kell!

kérte a lány.

@cryinginthecarplease I need to know♬ original sound – cryinginthecar

Az urak pedig boldogan ajánlották fel szolgálataikat, a tudás megszerzése érdekében.

@alxjamesoh.. my god….. 🤭😳♬ original sound – alxjames


Volt, ahol partnerük is hajlandó volt kollaborálni:


Nem csak a Twitter, de a YouTube is beszállt a vizsgálódásba. Van, aki a sóra esküszik, hogy megérzi ott alul. Pedig attól, hogy ott vannak azok a receptorok, még az ízlelés nem garantált, mint mikor szájon át kóstolunk. Ráadásul nem is a herezacskón találhatóak, hanem belül a herékben ezek az érzékelő sejtek. Mintha az arcukra kennénk a szójaszószt, a kóstolás reményében. Az IFL Science szerint az ánusz volna érdekesebb, de ne feledjük: az ízek érzékelésében 80 százalékos a szaglás szerepe.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló