Érdekes

Kitolt ezzel a szegény macskával a tetkós gazdája vagy sem?

  • Szerző:nuus
  • 2017.02.03 | 18:52

A kopasz cica és orosz tetoválóművész gazdi kombináció rossz. Legalábbis az internet népe szerint. Hát szerintetek?

Forrás: boredpanda
Forrás: boredpanda

Egy orosz tetkóművész egyik nap gondolt egy merészet, megpillantva Démon nevű szfinx cicáját. Ennek a fajtának az a legfőbb jellemzője, hogy totálcsupasz. Nincs egy gramm szőr sem rajta, csak az itt-ott gyűrődő bőre van és ennyi. Szegényke még nyáron is fázik.

Lehet, hogy ez a nagy felületű, szőrtelen és egyszínű bőr provokálta a tetkóst, aki végül nem bírt magával.

Ölbe kapta a macskát, és négy komolyabb ábrát varrt a testére.

Amolyan igazi orosz börtöntetkókat készített a cicának börtöntoronnyal, jó csajjal, cigivel, vodkával és kártyával. Menet közben, mivel Démonnak fájdalmai voltak, leszedálta kis kedvencét némi fájdalomcsillapítóval.

cat-tattoo2
Forrás: boredpanda

Az egész folyamatot fotókkal is dokumentálta, amiket felpakolt a netre. Lett is belőle nagy felhördülés. A netezők nagyrésze elítélte Démon tetoválását (és fájdalomcsillapítózását), mondván, nem etikus a dolog, hisz míg egy ember maga kéri a tetkót (és az azzal járó fájdalmat), addig Démon nem biztos, hogy tele akarta varratni a testét.

Forrás: boredpanda
Forrás: boredpanda
Forrás: boredpanda
Forrás: boredpanda

Oroszországban egyébként se a szfinx macska, se azok bőrének összetetoválása nem ritka dolog, legalábbis a közösségi média erről árulkodik. Ennek ellenére az orosz tetkós védelmére csak egyetlen ember kelt, egy másik orosz tetkós. Ő azt mondta, nincs ezzel semmi baj, hisz régen a gazdálkodók is tetoválták az állataikat, hogy megismerjék őket. Ha azoknak nem lett semmi baja, akkor Démonnak sem lesz.

Forrás: boredpanda
Forrás: boredpanda


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló