Érdekes

Ezek a világ legveszélyesebb országai, ide ne tervezz utazást

  • Szerző:nuus
  • 2024.02.26 | 08:22

Jobb tudni!

Fotó: Pixabay / Unsplash

Bár a különleges látnivalókkal rendelkező, gyönyörű országok vonzzák a turistákat, egyes helyeket érdemes lehet elkerülni a biztonsági kockázatok miatt. Azok számára, akik nem szeretnék veszélyes helyen tölteni szabadságukat, fontos feltérképezni, hogy melyek azok az országok, ahol magas a bűnözési arány vagy más veszélyek fenyegetik a turistákat. Az alábbiakban összegyűjtöttük a világ legveszélyesebb országait, amelyeket érdemes elkerülni, ha utazásra adjuk a fejünket:

Afganisztán

Afganisztán az elmúlt években az erőszak és a fegyveres konfliktusok színhelyévé vált. Az országban tapasztalható politikai és társadalmi instabilitás miatt folyamatos a veszélye az erőszaknak.

Szomália

Szomália az egyik leginstabilabb ország Afrikában, ahol állandó a politikai és társadalmi káosz. A fegyveres csoportok és a terrorista szervezetek jelenléte miatt a biztonság kérdése mindig hangsúlyos téma marad.

Irak

Az iraki konfliktusok és a terrorizmus veszélye még mindig nagyon magas. A politikai és társadalmi feszültségek miatt az országban folyamatos a biztonsági helyzet instabilitása.

Jemen

Jemenben a politikai és társadalmi helyzet iszonyatosan instabil. A polgárháború és a terrorizmus jelenléte miatt folyamatosan veszélyben lehet az utazók biztonsága.

Szíria

A szíriai polgárháború és a terrorizmus jelenléte miatt az országban folyamatosan magas a biztonsági kockázat. A katonai műveletek és a politikai instabilitás miatt az utazóknak érdemes elkerülniük ezt a régiót.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Megvan a következő Sztárboxos?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 11.