Érdekes

Ez a lány a Tinderen szerzett pénzt, lényegében a semmiért

  • Szerző:nuus
  • 2017.03.28 | 10:18

Persze megszegte a szabályzatot, de akkor is lenyűgöző a pimaszsága. Meg a férfiak végtelen ostobasága.

Ha valakik, akkor az X-generáció tagjai tudják, mitől döglik a légy. Egy olyan ikon, mint Joanne the Scammer simán megcsinál hasonló húzásokat, de a következő generáció úgy tűnik, még elszántabb. Mi jöhet még ezután?

A pályára lépő fiatal szélhámos, a húszéves Maggie Archer trükkje, hogy a párkereső alkalmazással pénzt keressen, a következő volt: a Tinderen rákattanó férfiaknak egyszerűen annyit üzent, hogy

Küldj öt dollárt, és figyeld, mi történik.

Nem árulta el, mi történik, ha megkapja az öt dollárt (eleve egy nem túl sokatmondó képet választott), de így is voltak, akik ráharaptak a mézesmadzagra, és utalták a pénzt a lány Paypaljára. A szemfüles csajszi, amint megjött az összeg, törölte őket a találatok (match) közül, így már reklamálni sem tudtak.

Archer meg is lepődött, mennyien akadtak horogra. A Twitteren büszkélkedett az eredménnyel:

Rengeteg férfi bedőlt nekem. Egy hét alatt több, mint húsz pasastól jött utalás.

Nem kell matekzseninek lennünk, hogy kiszámoljuk, bizony száz dollárral (29 ezer forint) lett gazdagabb az agyafúrt lány, aki mindössze egyetlen sort írt, melyben tényleg nem ígért semmi konkrétumot.

A nagyanyáink bölcsessége jut eszünkbe: bízd a dolgot a fantáziájukra! Archer csak egy ötletet akart adni a többi nőnek is, hogy „megossza a bőséget”, és rengeteg visszajelzést is kapott tweetje alá, amik arra utalnak, hogy az ötlete terjedni fog, mint a futótűz. Amíg csak van bepalizható pasi.

Egy Brooke nevű csaj máris a nyomdokaiba lépett:

 

A Tinder szóvivője szerint

Pénzt kérni más felhasználóktól megsérti a szabályzatot. Aki így viselkedik, kizárható a rendszerből.

Pedig milyen jó mókának tűnt… De ezek szerint ennyi volt, lányok. A szerzett pénzt pedig fizetős elit társkeresőre költsétek inkább – javasolja a Mashable.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.