Érdekes

Nincs több rejtély: a Loch Ness-i szörny valójában egy pénisz?

  • Szerző:nuus
  • 2023.04.22 | 07:18

Tudósok állítják, hogy a rejtély mögött egy pénisz áll. Szó szerint.

Forrás: Unsplash

A Loch Ness-i szörny olyan mitikus lény, mint a Jeti. Sokan szkeptikusak vele kapcsolatban, mások viszont hisznek a létezésében és évtizedek óta próbálják megfejteni a titkot, leleplezni a lényt. Számukra rossz hírünk van.

Michael Sweet professzor elmélete, miszerint Nessi igazából nem egy misztikus lény, hanem egy bálna pénisze, felrobbantotta az internetet. A díjnyertes tengerbiológus állítása szerint a tengeri szörny hosszú nyaka nem más, mint egy párzásra vágyó hím bálna vízből kiálló nemi szerve.

A régmúltban a felfedezők lerajzolták, amit láttak, így jött létre a sok tengeri szörnyről szóló történet. A vízből előbukkanó csápos lények olyanok voltak, melyekkel korábban még nem találkoztak a felfedezők, ám a valóságban sok esetben csak egy bálna péniszt láttak… 

– mondta a kutató.

Elméletét azonban sokan azonnal megcáfolták, többek között Charles Paxton ökológus is, aki állítja ő írta azt a kutatási tanulmányt, amelyre Sweet hivatkozott, de egyáltalán nem ért vele egyet. Elmondása szerint soha nem javasolta a bálna péniszt használják az édesvízi szörnyek magyarázataként, mivel a bálnák ritkán mennek édesvízbe.

Te mit gondolsz?

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.