Érdekes

Túl hangosan hancútoztak a szomszédai, olyan levelet írt nekik, hogy azonnal abbahagyták

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.14 | 18:22

Ha nagyvárosban laksz, valószínűleg te is hallottál már az ágyadban fekve olyan zajokat, amiket egyáltalán nem akartál.

Pixabay

De mit tehetünk ilyenkor azon túl, hogy bosszankodunk? A Kanadában élő 23 éves lány úgy döntött, nem tűri szótlanul, hogy minden reggel arra ébred, hogy a szomszédai hancúroznak, éjjel pedig aludni sem tud tőlük.

Twitteren osztotta meg történetét, miszerint egy egészen lényegretörő üzenetet tett az ajtójuk elé két sörrel. A levélben így fogalmazott:

Helló szomszédok! Csak egy baráti emlékeztető, hogy a lakásaink közötti falak sokkal vékonyabbak, mint gondolnátok. Gratulálok a nyilvánvalóan NAGYON egészséges szexuális életedhez (komolyan, jó neked). Én azonban nem szeretnék részt venni benne, és biztos vagyok benne, hogy ti sem akarjátok ezt. Dicsérem mindkettőtöket a kitartásotokért. De ez már odáig fajult, hogy megzavarja az alvási szokásaimat. Úgyhogy úgy gondoltam, itt az ideje, hogy mondjak valamit: Kérlek, fogadjátok el ezeket a söröket békülőajándékként – reméltem, hogy elég lesz ahhoz, hogy rávegyelek titeket, hogy esetleg átrakjátok az ágyatokat a szoba másik oldalára”

– fogalmazott a lány.

És láss csodát, eleget is tettek a kérésének, áthelyezték az ágyat és azóta nyugodtabbak a reggelei és az éjszakáig is. Te megmernéd lépni ezt?


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló