Érdekes

16 évesen lett lottónyertes: állítja, a pénz tette tönkre az életét

  • Szerző:nuus
  • 2023.05.22 | 07:18

Áldás vagy átok a rengeteg pénz?

(kép: Pixabay)

Callie Rogers 2003-ban, mindössze 16 évesen lett az Egyesült Királyság legfiatalabb lottónyertese, és 1,8 millió fontot zsebelt be. Az egész életét megoldhatta volna az a rengeteg pénz, soha többé nem lettek volna anyagi problémái, ha okosan költekezik, de helyette szomorú fordulatot vett a sorsa.

Most, 20 évvel később Callie 36 évesen vallott arról, mit tett az életével a rengeteg pénz. A „This Morning” című műsorában elmondta, hogy a győzelem hatására depresszióval küzdött, és egy ponton öngyilkosságot is megkísérelt.

„Nem tudtam, ki az, aki valóban szeret engem, és ki az, aki csak a pénzt akarja. A sok pénz rengeteg stresszel járt, és csak vissza akartam térni a normális életemhez. Még mindig bizalmi problémákkal küzdök

– mesélte.

A pénzt drogokra, bulizásra és rokonai támogatására költötte és mára már semmi sem maradt belőle. Callie most eldöntötte, hogy visszaül az iskolapadba és új életet kezd. Ugyanakkor amellett kampányol, hogy emeljék fel a lottózás alsó korhatárát 18 évre, mivel szerinte egy 16 éves még túl fiatal ahhoz, hogy felelősségteljesen tudjon bánni a pénzzel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Időjárás
Nem vagyunk kint a vízből
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 11.