Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Ez az, amit a mai pornósok semmi pénzért nem vállalnak, árulta el a magyar pornólegenda

  • Szerző:nuus
  • 2022.05.27 | 11:18

Osváth Zsolt kanapéján legutóbb az elmúlt 20 év egyik legnagyobb hazai pornólegendája, Choky Ice, azaz Csáky Attila ült.

A pornószínész, aki most már a leginkább castinggal foglalkozik, érdekes pornóipari titkokról rántotta le a leplet. Elmondta, hogy ma már abszolút nincs olyan, hogy kényszerítés, ennek még az illúzióját sem kelthetik a filmekben. Mikor felmerült, hogy azért pénzzel sok mindenre sok mindenkit rá lehet venni, Choky tisztázta: léteznek komoly kategóriák, méghozzá nem véletlenül, és az a lány, aki nem vállal mondjuk popsit, az plusz 500 ezerért sem fog. Nem is keresik meg ezzel, hiszen megvannak azok a lányok, akik viszont szívesen váltanak anális jeleneteket.

A tévhittel ellentétben a pornóban nem előny a nagy, széles és hosszú farok, mivel ezeket a “színésznők” nem szívesen vállalják, sőt: többnyire kategorikusan nemet mondanak rá. A 15-16 centi az, ami még kényelmes, de ugyanakkor “a filmen is jól néz ki, ha úgy mozdul az ember”. A mai pornósok Choky szerint “kényesebbek”, mint a régiek, sok mindenre mondanak nemet.

A kategóriától eltérő jelenetek és a túl nagy farkak mellett van még egy dolog, ami a hazai pornóiparban tabu: nincs átjárás a hetero- és a homoerotikus tartalmak között. Amikor valaki pornós lesz, eldönti, hogy melyik ágat választja, utána pedig nincs mozgás. Ennek oka Choky szerint az, hogy heteró pornósok rengeteg szűrésen esnek át mindenhol, a melegeknél ez viszont nem feltétlen van így. Azonkívül a férfiak jellemző nemi betegségek ablaka olyan, hogy még a fertőzés kimutatása előtt fertőzhetnek.

Choky Ice elmondta, hogy előfordult, hogy egy kolléga jelentet vállalt egy melegpornóban, másnap pedig közölték vele a heterofilmes munkahelyén, hogy többé nem kell jönnie.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Celeb
Galambos Dorina nem tervez gyereket
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.
Sztárok
Sejtelmesen üzent Stana Alexandra
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 16.