Érdekes

Megvan, kiknek jut a legkevesebb orgazmus!

  • Szerző:nuus
  • 2022.06.06 | 07:18

Egy minden eddiginél nagyobb szexfelmérés bebizonyította azt, amit már mindannyian tudunk – a heteroszexuális férfiak sokkal gyakrabban érnek el orgazmust szex közben, mint a heteroszexuális nők.

David Frederick 52 ezer fős tanulmánya arra is rávilágított, amelyet eddig egy kutatás sem tudott bizonyítani: a szexuális irányultság is hatással lehet arra, hogy milyen gyakran jut el az ember a csúcsra.

A Chapman University és a Kinsey Institute kutatócsapata szerint

a heteroszexuális férfiak 95%-a mindig, vagy majdnem mindig átéli az orgazmust szex közben, ezzel szemben a heteró nők csupán 65%-a állította ugyanezt.

kép: engin akyurt, Unsplash

De az eredmények nem itt kezdenek érdekessé válni. A tanulmány során arra is fény derült, hogy

a meleg férfiak 89%-a, a leszbikus nők 86%-a majdnem mindig átéli a teljes kielégülést, azonban a biszexuális férfiak 88%-ban, a nők pedig csak 66%-ban képesek a csúcsra jutni.

Ennek a hatalmas kutatásnak az eredménye tehát az, hogy a heteroszexuális nők azok, akik az utolsó helyen végeztek, náluk a legmagasabb az arány az orgazmus elérését illetően.

Csak hogy ne keseredjen el mindenki, a nagyszerű kutatásban még azt is sikerült kideríteni, hogy mi az az indikátor, ami a legtöbb esetben mégis kiváltja az orgazmust a hetero nők esetében. A beszámolók szerint aki gyakran részesül orális kényeztetésben az gyakrabban, és nagyobb eséllyel jut a csúcsra, mint aki nem.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló