Érdekes

4 órán keresztül nyírták a kutyát: nem fogsz hinni a szemednek, mi lett belőle

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.09 | 09:48

Ez aztán az átalakulás!

Sokan el sem tudják képzelni, milyen kemény a kutyakozmetikusok munkája, sőt abba sem gondolnak bele, hogy egy kutyát nem játékszerként kell kezelni, hanem gondoskodni is kell róla. A gondoskodás pedig nem merülhet ki abban, hogy táplálékot kap, vagy leviszik az udvarra.

A kutya fajtájától függően a szőrének ápolása is ugyanolyan fontos, hiszen, ha nem megfelelően ápolják a kutya bundáját, annak nem csak esztétikai hátulütői, hanem egészségügyi kockázatai is lehetnek.

Az ontarioi Megan Pearson kutyakozmetikusként dolgozik és előszeretettel oszt meg videókat a kis klienseiről. A legtöbb videót csupán azért tölti fel, mert a nézők imádják a cuki kutyusokat, vannak azonban olyanok is, amiket elrettentő példának szán, hogy felhívja a figyelmet a kutyakozmetika fontosságára.

Nem csoda, hogy Pearson kutyus videója felrobbantotta a netet. Ez az átalakulás egyszerűen őrületes. Akárcsak a kutya és a kozmetikus türelme és kitartása:

 

@meganjaimee Groom a very mattee dog with me! (This video is for awareness on why its so important to maintain grooming appointments for your pet). This was a very severe case that could have resulted in serious health issues for this sweet dog. This was a 4 hour appointment. Luckily shes feeling a lot better now! #doggrooming #dogs #matted #groomersoftiktok #satisfying ♬ original sound – megan


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló