Érdekes

Rengetegen támadják ezt a nőt, csupán azért, mert elvált halálos beteg férjétől: te mit gondolsz?

  • Szerző:nuus
  • 2023.06.24 | 15:18

Sokan bicskanyitogatónak tartják a foglalkozását és a viselkedését

Fotó: Pixabay / Beciak01 CC0

Yana Fry őszintén mesélt a világnak arról, miért hagyta el halálos beteg férjét, de a reakciók, amiket azóta is kap, teljesen ledöbbentették.

A nő 22 éves korában ment hozzá a 37 éves férfihez. A kapcsolatuk mesébe illő volt, imádták egymást. A férfi viszont nem sokkal később megbetegedett, hamar kiderült, hogy hererákja van.

A diagnózist követően megkezdődtek a kezelések, Yana pedig remélte, hogy férje minél gyorsabban felépül. Elmondása alapján azonban férje önsajnálatba kezdett és attól kezdve egyáltalán nem bízott benne, hogy meggyógyul valaha. Yana egy ponton úgy érezte, nem tudja elviselni a lehangoló közeget és azt, hogy minden férje betegségéről szól, ezért elhagyta és elvált tőle.

Yana úgy érzi, ha vele maradt volna, ő is belehal a helyzetbe.

Később a Facebookon értesült róla, hogy volt férje meghalt. A hír teljesen lesújtotta, hiszen annak ellenére, hogy volt férje barátai és családtagjai kitagadták őt a válás után, úgy gondolta, ha baj van, szólnak neki. Nem így történt.

A nő egyébként buddhista tanítóként, életvezetési tanácsadóként tevékenykedik és az önszeretetről tart előadásokat. Azóta is rengetegen támadják a döntése miatt.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló