Érdekes

A Nászok ásza vitte a showt ezen a kanadai esküvőn

  • Szerző:nuus
  • 2018.07.01 | 08:39

A montreali párocskának tényleg életre szóló élmény lett a nagy nap!

Hiába tervezed meg az esküvőd összes, apró részletét, valami úgyis beüt, ami borítani fogja a dolgokat. Ez történt Kevin és Alex Goldstein várva várt, nagy napjával is, akiknek teljesen váratlan fordulatot vett a házasságkötésük.

A húsz évvel ezelőtti romantikus vígjátéknak, a Nászok ászának a főhőse ugyanis éppen arra sertepertélt, ahol a montreali szerelmesek egybe szándékoztak kelni.

via GIPHY

Adam Sandlernek több se kellett, rendesen beleállt a buliba! A „flúgos golfos” szerepében is elhíresült hollywoodi híresség beugró vőfélyként hatalmas mosolyt csalt az ifjú pár arcára.

Az esküvői fotózásért az ebédelő családját pár percre hátrahagyó, bajszot, piros sortot és fehér pólót viselő színész szóba elegyedett a fiatalokkal, és a fényképek tanúsága szerint hamar egymásra is hangolódtak.

Sandler jelenleg Kanadában forgatja a Murder Mystery című filmet a Netflix számára, melyben Jennifer Anistonnal együtt áll a kamerák elé.

A vőlegény így idézi fel a találkozást:

A feleségem rákiáltott Sandlerre, miközben nagyban fotózkodtunk. A színész oda is jött hozzánk, és pár szót váltottunk.

Elmondták, mekkora rajongói a komikusnak: nagyon szeretik a filmjeit, mindet látták is. Több se kellett Sandlernek:

Oké, akkor pár fotóra beállnék én is. És mazel tov!

A határtalanul boldog asszonyka a lagzira is meg szerette volna hívni a közvetlen és kedves színészt, de sajnos azt már nem tudták nyélbe ütni. Olaszországba mennek nászútra, így George Clooney vagy Colin Firth készülhet!

A fotós, Sana Belgot számára is nagy élmény volt ez a munka:

Június utolsó vasárnapján, ebédidőben készítettük az esküvői képeket, amikor a párhoz csapódott Adam. A menyasszony integetésére jött oda, és nem sajnálta az idejét, hogy velük pózoljon. Persze gratulált is, valóban egy nagyon rendes fickó.

számol be a Ladbible.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló