Celeb

Colin Firthék újra együtt, túl vannak a megcsalási botrányon

  • Szerző:nuus
  • 2018.03.24 | 15:41

Livia Giuggioli töredelmesen bevallotta, hogy összejött egy sztalkerrel.

Colin Firth párja, Livia Giuggioli a nyilvánosság elé állt, és elmondta, hogy bizony összeszűrte a levet egy követőjükkel, a házasságuk egy elhidegültebb szakaszában.

A brit színész és olasz származású neje ismét együtt mutatkozott a svájci Bázelben, Julianne Moore oldalán. Az amerikai színésznő és Firth, akik együtt játszottak a legutóbbi Kingsmanben, egy luxus ékszer cég, a Chopard promóciójában vettek részt.

A post shared by Chopard Official (@chopard) on

Giuggioli a napokban megerősítette a szóbeszédet, miszerint volt egy házasságon kívüli kapcsolata: 11 hónapig tartott a 2015-ben kezdődött affér Marco Brancacciaval. A pár nyomába szegődött újságíró akkor férkőzött az asszony kegyeibe, amikor annak a házassága válságban volt.

A post shared by Zimbio (@zimbio) on

Nyilvánvaló okokból nem szerette volna a házaspár, hogy valaha is kitudódjon az ügy. Pár éve úgy döntöttek, hogy külön költöznek. Ekkor került az asszonyhoz közel egy korábbi barátja, Brancaccia.

foglalta össze Firthék szóvivője. Az affér után a pár ismét egymásra talált. Két évtizednyi házasság áll mögöttük és két tinédzserkorú gyerekük is van.

A post shared by iBwotamasimbi (@ibwotamasimbi) on

Mikor az asszony véget vetett az afférnak, az újságíró üldözni és zaklatni kezdte őket.

Hónapokig tartó, lejárató kampányba kezdett és bizonyíthatóan fenyegetőzött is, már az olasz hatóságokhoz kellett fordulniuk.

Persze a zsurnaliszta mindezt tagadja: szerinte csak háromszor próbálta meg elérni őket, a szakítás után.

Az igazság az, hogy fiatal korunk óta ismerjük egymást Liviával. 2015-2016 során 11 hónapig együtt voltunk. 2016 júniusában lett vége, eztán sosem hívtam fel. Két WhatsApp üzenetet küldtem csak neki, szülinapjára, illetve egy emailt Colin számára, amit utólag szintén megbántam.

Miután a színész válaszolt, leállt azzal, hogy kapcsolatba lépjen a nővel.

Nagyon meg voltam bántva, így minden részletet leírtam a férjnek a viszonyunkról. Pár nap múlva reagált, együttérző és udvarias volt. Aztán már nem kerestem többet őket.

Az Umbriában élő Firth család remélhetőleg nyugodtan élhet eztán tovább, bizakodik a Huffington Post.

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló