Érdekes

Fesztivál-kisokos: ezeket a dolgokat ne hagyd otthon, ha fesztiválozni mész

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.08 | 16:22

Készítettünk neked egy listát a pakoláshoz!

Fotó: Unsplash

A szórakozás, kikapcsolódás a legfontosabb egy fesztiválon, de azért az sem másodlagos, hogy  megfelelően felkészülj a kalandra, és ne hagyd otthon a legfontosabb dolgokat. Íme néhány tipp, hogy mit ne hagyj otthon, amikor fesztiválra mész.

  1. Naptej és napvédő eszközök: Egy fesztivál ideje alatt sok időt töltesz a szabadban, és ki vagy téve a nap káros sugarainak. Fontos, hogy védd a bőrödet a leégéstől és a napégéstől, ezért mindig vigyél magaddal naptejet, kalapot, napszemüveget és egyéb védelemre szolgáló eszközöket.
  2. Hordozható telefon töltő: Egy fesztiválon könnyen megtörténhet, hogy nem találsz a közelben elektromos aljzatot, ahol tölthetnéd a telefonodat, vagy egyszerűen csak nem akarsz lemaradni a koncertről azért, hogy tölthesd a telefonod. Egy hordozható telefon töltő a legjobb megoldás.
  3. Üres vizes palack: A fesztiválok területén általában elérhetőek vízforrások vagy vízcsapok. Ha magaddal viszel egy üres vizes palackot, akkor egyszerűen feltöltheted, így nem kell folyamatosan vásárolnod drága palackozott vizet. Fontos, hogy hidratált maradj a fesztivál ideje alatt, különösen meleg időben vagy intenzív táncolás közben.
  4. Kényelmes cipők: Az egész fesztiválélményt elronthatja egy kényelmetlen cipő, ezért mindenképp a legkényelmesebbet pakold be!
  5. Esőkabát vagy poncsó: Az időjárás változékony lehet, ezért egy könnyű esőkabát vagy poncsó mindig jól jön, hogy szárazon maradj, ha váratlan zápor érkezik.
  6. Személyi igazolvány és egészségügyi kártya: Mindig tartsd magadnál személyi igazolványodat vagy más személyazonosító okmányodat, valamint egészségügyi kártyádat. Szükség lehet rájuk azonosítás vagy egészségügyi ellátás céljából.
  7. Kis elsősegélycsomag: Mindig jó ötlet egy kis elsősegélycsomagot magaddal vinni. Tartalmazhat ragtapaszt, fájdalomcsillapítót, lázcsillapítót és egyéb alapvető gyógyszereket. Bár remélhetőleg nem lesz rá szükséged, jó, ha felkészült vagy.
  8. Kényelmes és könnyen hordozható hátizsák: Egy jó minőségű hátizsák, amely könnyű és kényelmes viselet, segít abban, hogy minden szükséges dolgot magaddal tudj vinni. Fontos, hogy elegendő hely legyen benne minden cuccodnak, és könnyen hozzáférhess azokhoz.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló