Érdekes

A pornósztár tippjei, ha túl kicsi a nemi szerv

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.09 | 07:18
  • trendindex: 2

A pikáns szexsztorijairól híres Tila Tequila - médiaszemélyiség, modell és ex-pornósztár - nemrég értekezett az oldalán arról, hogy hogyan tud az ember kis pénisszel is nagy lenni az ágyban…

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tila Tequila (@tila_tequilla) által megosztott bejegyzés

Először is, ha 14-15 centi körüli a szerszám, aggodalomra nincs ok: teljesen normális, egészséges kelet-közép európai férfiméretről beszélhetünk. Valószínűleg túl sok pornót néztél, ahol 20 centi fölötti extra darabokat látsz, ráadásul szándékosan olyan szögből filmezve, amely még nagyobbnak láttatja őket. Maga a hüvely ritkán hosszabb 12-15 centinél, tehát egy ekkora hímtag még bőven okozhat örömet a partnerednek, ha megfelelő technikával kényezteted őt.

Előfordulhat persze, hogy a péniszed valóban kicsi és/vagy vékony. A problémával nem vagy egyedül, a világon több százezer férfi él 10-12 centi alatti fegyverrel a lábai között, a világ legkisebb péniszei pedig alig néhány centisre nőnek. Howard Stern híres show-műsorában sor került „a világ legkisebb pénisze” versenyre http://www.liveleak.com/view?i=ea950a6625, amelyet egy olyan férfi nyert meg, akinek a szemérzemszőrzete mögött kellett keresni az egycentis kitüremkedést. És lássatok csodát: a kétes dicsőséget érdemlő pasasnak csinos barátnője volt, pedig még csak Audi Q7 sem állt a garázsában.

Mindez azt sejteti, hogy a kis pénisszel élő férfiak is boldoggá tehetnek egy nőt. Igaz, egy kis segítséggel. A világ egyik legismertebb pornósztárja, Tila Tequila úgy vélekedik, hogy a „kisfiúk” a nyelvükkel kell, hogy nagyot alkossanak. Ez egyrészt jó dumát és kedves bókokat jelent, másrészt pedig kitűnő kvalitásokat az orális szex terén, amelyek ügyes kézimunkával egészülnek ki. Tila azt tanácsolja, hogy fektesd a nődet a határa, csókold meg szenvedélyesen, és kezdj el dolgozni a mellein. Egyszerre szopogasd a mellbimbókat és dolgozz a ciciken a kezeddel, míg a másik kezed a csiklót dörzsöli. Ha egyszerre két dolgot is csinálsz, a csaj garantáltan magán kívül lesz a kéjtől!

Amikor a nő csípője megfeszül és ringani kezd, készen áll a játékra, valószínűleg teljesen felizgult. Eljött az idő, hogy két ujjal jó mélyen belé hatolj, és finoman C alakba hajlítsd az ujjaidat. Ha szerencséd van, így épp a G-pontba ütközöl, aminek köszönhetően a nő minden bizonnyal pillanatok alatt nedves lesz, miközben a csípője az ujjaiddal egyszerre mozog. Ha ezt tapasztalod, egyértelmű, hogy jó irányba haladsz, és a nő elképesztően élvezi, ami történik!

Mivel már megágyaztál a kéjnek, eljött az idő, hogy kihúzd az ujjaidat, és nyelvleckét tarts a csajnak. Gyakran mondják, hogy az egész ábécét elmorzsolhatod kétszer-háromszor, de természetesen a lényeg az, hogy lelkes legyél, miközben csinálod. Ha látszik rajtad, hogy csak kötelességből teszed, amit teszel, valószínűleg lelombozódik a nő, ahogyan te sem izgulsz fel, ha unottan, esetleg méla undorral szopnak, majd partnered menekülni kezd a kitörni készülő vulkán elől. Tehát: légy kreatív, játékos, és alkalmazkodj a partnered ritmusához: gyorsíts és lassíts, amikor szükséges, szopogasd és szívogasd a csiklót, és ha teheted, közben hagyd, hogy a kezeid a mellek körül kalandozzanak.

Végül engedd szabadon az ujjaidat, és indulj felfedező útra a hüvelyében úgy, hogy közben még a nyelved is a lenti régiókban jár. Ez egy végtelenül intenzív élmény a nő számára, különösen, ha azt látja, hogy közben te is teljesen felizgultál. Minél több ingert kap a teste, annál valószínűbb, hogy hamar eljut az orgazmusig, és ehhez természetesen a vizuális ingerek is hozzájárulnak (vagyis az, hogy látja, hogy te is lendületbe jöttél).

Amikor érzed, hogy közel a pillanat, emeled föl a kedvesed lábait, tedd őket a válladra, és hatolj be olyan mélyen, ahogy csak tudsz: kezeddel közben a csiklót (is) ingerelheted, ami különösen fontos abban az esetben, ha a péniszed nem túl nagy.

Tila Tequila azt ígéri, hogy ha mindez teljesül, egyáltalán nem számít a méret: a nő garantáltan el fog alélni a karjaid között, és szinte könyörögni fog, hogy a kellemes élményt ismételjétek meg újra! Csak győzd energiával…

Charles Deluvio on Unsplash


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.