Érdekes

Ez az elszánt srác még mindig a Tinderes randiját várja, immár három éve

  • Szerző:nuus
  • 2017.07.12 | 21:16

Ne veszítsd el a reményt, ha lassan reagál a partner!

A New York Post szerint mindig lutri, hogy akinek a Tinder-profiljára rákattintasz, megfelelő partner lehet-e neked. Alig várod, hogy felvillanjon a bátorító Egyezés felirat, és ha ez mégsem következik be, akkor pedig el tudod engedni az illetőt, hogy úgysem volnátok egymásnak illőek. Majd töretlen lelkesedéssel veted bele magad a végtelenbe nyúló böngészésbe.

A 22 éves Josh Avsec nem így járt: még 2014-ben dobta azt a gép számára, hogy Michelle Arendas lesz az igazi lelki társa.

Azt gondolnád, hogy innentől minden úgy ment, mint a karikacsapás: pár napon belül nyélbe ütötték a randit, és azóta vagy a legjobb barátok lettek, vagy éppen elválaszthatatlan szerelmesek. De ez a történet máshogyan alakult.

Mindössze 11 üzenetet váltottak, miután a clevelandi fiú három éve szeptemberben udvariasan felvette a kapcsolatot kiszemeltjével. A lány akkor sem kapkodta el: minden esetben legalább két hónapig váratta a srácot válaszaival.

 

Josh mindenesetre vidáman tette közzé a minap az eddigi chatjük terméséről készült felvételt. Azzal a megjegyzéssel, hogy ha valaha is találkoznak majd ők ketten, az biztosan „epic” lesz.

Az internet meg is őrült ezért a Tinderes szerelmi történetért, kettejük kapcsolatát egyenesen „végzetes”-nek becézi a közösségi média.

A lány szokatlanul gyorsan, alig két órával később reagált erre a Twitteres posztra, de nem tudjuk eldönteni, hogy viccből, vagy komolyan írta, hogy még egy kis időt kér, legalább pár hónapot:

Szóval, ha három hónapig nem reagál a Tinderes leendő lelki társad, akkor ne csüggedj, lehet hogy csak teszteli, mennyire vehető komolyan a szándékod. Az állatbarát srácnak, amint látszik, van türelme:

 

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Tech
Már fizetni kell a Google Chromért is
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.