Érdekes

“Összehoztam a páromat a húgommal véletlenül…” – iszonyú ciki dolgok, amiket emberek szerelemtől tettek

  • Szerző:nuus
  • 2021.07.19 | 08:18

Az ember néha egészen be tud kattanni, ha szerelmes. Egy zárt Facebook-csoportban azt kérdeztük, kinek mi volt a legsötétebb sztorija, amit a szerelem nevében lépett meg… Hát, pirulunk helyettük azóta is…

„Tönkretettem magamat, hogy jobban nézzek ki…”

A főiskola első évében bulimiás lettem, hogy le tudjak fogyni. Korábban már próbáltam megszabadulni a fölösleges kilóktól, de semmilyen módszer nem segített. A gólyabálon aztán találkoztam ezzel a helyes sráccal, akibe egyből beleszerettem. Tudtam, hogy a sportos lányokat szereti, ezért az őrült, plátói szerelem megadta a kezdő lökést ahhoz, hogy lefogyjak húsz kilót az év végére. Mikor aztán egy főiskolás bulin összefutottunk, állatira boldog voltam, hogy végre szóba állt velem. Egészen addig, amíg meg nem hallottam, hogy azt kérdezi egy csoporttársunktól: „te, miért van ennek a csajnak ilyen kevés foga?”. Hát igen, egy év alatt tíz fogam hullott ki, csak mert folyamatosan hánytattam magamat, és össze-vissza ettem.

Linda, 26

„Képes voltam álszakállal szaladgálni, amíg be nem égtem…”

Megtetszett egy gyönyörű lány, aki pultosként dolgozott a kedvenc helyemen. Nem sokat beszéltünk, de az hamar kiderült, hogy imádja azokat a srácokat, akik hosszú, vastag szakállat viselnek. Pechemre én kínai családból származom, sosem tudtam igazán szakállat növeszteni, hiába próbálkoztam eddig. Mit volt mit tenni, bementem egy színházi kellékeket forgalmazó boltba, és vettem magamnak egy álszakállat. Ezentúl, ha a kedvenc pubomba mentem, mindig az álszakállat viseltem, és abban bíztam, hogy sikerül annyit innom, hogy el merjem kérni a pultos csaj telefonszámát. Ez az egyik haverom születésnapján meg is történt, csak épp annyira sakálrészeg voltam, hogy véletlenül letéptem magamról az álszakállat a döbbent csaj orra előtt…”

Pet, 21 éves

„Fél évig gyakoroltam, mert tetszett egy srác…”

Nagyon tetszett egy fiú gimiben. Egyszer azt mondta, hogy soha nem járna balkezes lánnyal, az olyan béna. Mondanom sem kell, hogy én persze balkezes vagyok. Először eléggé kiborultam, aztán összeszedtem magamat, és fél évig gyakoroltam, hogy a jobb kezem is ugyanolyan ügyes legyen, mint a bal. Egy szenvedés volt az egész, de közben végig Danira gondoltam, és hogy a végén az enyém lesz. Amikor elmondtam neki, hogy most már nem vagyok balkezes, kiröhögött, és mondta, hogy csak viccelt, és amúgy se járna velem. Annyi előnye azért van a dolognak, hogy mind a két kezemmel tudok legalább maszturbálni…”

Pinky, 23 éves

„Vallást váltottam, hogy magamba tudjam bolondítani…”

Az egyetemen egy gyönyörű lánnyal ismerkedtem meg. Szerettem volna többet tudni róla, pillanatok alatt teljesen belezúgtam, de mondták a többiek, hogy a vallása miatt nem kerülhet közel egy magamfajta fiúhoz. Mit volt mit tenni, keblemre öleltem az iszlám hitet, hogy ne lehessen akadálya a románcnak. Aztán persze kiderült, hogy Samira hindu. Nem tudom, mit csináljak, mert az iszlám meg közben valahogy megtetszett nekem, és lehet, hogy lenne itt egy lány, aki irántam is érdeklődik…

Simon, 23 éves

„Lehánytam véletlenül a kollégámat…”

“Berúgtunk a céges bulin a kollégákkal, és előkerült a semmiből a gyakornoklány, aki már régóta mozgatta a fantáziámat. Ilyen kis vadóc fiús csaj, trágár humorral, de a belevaló fajtából. Eléggé beszeszeltünk, és a csaj kitalálta, hogy rendezzünk böfögő versenyt. Ő elég szépen teljesített, én meg tök megalázónak tartottam, hogy egy nő lenyom ebben a műfajban. Összegyűjtöttem a levegőt, és böfögni próbáltam egy óriásit, de ehelyett úgy összekavarodott a gyomrom, hogy véletlenül leokádtam a döbbent kollégámat…”

Jani, 31 éves

„Én hoztam össze a szerelmemet a húgommal…”

Teljesen odavoltam a munkatársamért, akkor már hónapok óta semmi másra nem tudtam gondolni, csak rá. Látott egy párszor a húgommal ebédelni, aki nem messze dolgozik a munkahelyemtől. Kérdezgetett a tesómról, én meg válaszolgattam, aztán egyszer csak elkérte tőlem a számát. Annyira meglepődtem, hogy megadtam neki, aztán meg már úgy voltam vele: mindegy, mi van, csak gyakrabban láthassam. A végén aztán teherbe ejtette a húgomat, és lelépett egy vadidegen nővel…
Zsófi, 34 éves

„Teljesen kiakadt a tetkóm miatt…”

Nagyon megtetszett a recepciós lány a munkahelyemen. Egy szép, egzotikus külsejű lányt képzeljetek el, mandulavágású szemekkel, gyönyörű, kerek cicikkel. Tudtam, hogy imádja a különleges tetoválásokat, úgyhogy úgy gondoltam, meglepem egy olyannal, amitől teljesen eldobja magát, egyenesen a karjaimba. A tarkómra tetováltattam a nevét, aztán ebédszünetben megmutattam neki. Mit szépítsük, teljesen kiakadt, hogy pszichopata vagyok. Ráadásul kiderült, hogy nem is Iris-nek írja a nevét, hanem úgy, hogy „Irys”. Honnan kellett volna tudnom? A fene se érti ezeket az egzotikus neveket. Irys mindenesetre azóta furán néz rám, ha lát.”

Miki, 22 éves

kép: karatara fotója a Pexels oldaláról


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló