Érdekes

Szívmelengető: Egymásra találtak a születésükkor elválasztott hármas ikrek

  • Szerző:nuus
  • 2023.07.19 | 19:18

A 32 éves Rikki Jump és testvérei, Julianne és Kendall Scavo 1991. június 7-én születtek, de csak 11 évvel később találkoztak.

Fotó: Pixabay

Édesanyjuk, a most 67 éves Kathleen izgatottan várta a gyermekáldást, de aggodalommal töltötte el, amikor megtudta, hogy hármas ikreknek fog életet adni – írja a nypost.com.

A siket nő postai dolgozó volt, a férje, Lee akkoriban teherautó-sofőrként dolgozott. Tudták, hogy nem tudnának három gyermeket felnevelni. A várandós anya nehéz döntést hozott, úgy döntött, csak az egyik gyermeket tartja meg, a másik kettőt örökbe adja. Julianne és Kendall már a hasában is ugyanúgy helyezkedtek el, így úgy érezte, nekik együtt kell maradniuk.

Bár a születésükkor különválasztották őket, mindössze 40 mérföldre nőttek fel egymástól.

Rikki úgy nőtt fel, hogy mindvégig tudta, hogy vannak ikertestvérei, de Julianne és Kendall csak az általános iskolás korukban szembesültek ezzel.

Egyszer, amikor körülbelül 8 évesek voltunk, elmentünk vásárolni a lakóhelyük közelében. Egy kislány odajött hozzám, és azt hitte, hogy Julianne vagyok – az egyik nővérem volt

– emlékezett vissza Rikki, azt is elmondta, ezután kezdtek írogatni egymásnak, hamar barátságot kötöttek, és bepótolták az elszalasztott éveket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Sport
Mennyit sportoljon egy nő? Kutatás
  • szerző:nuus
  • 2024. 07. 03.