Érdekes

Így alakul ki valójában a szexfüggőség

  • Szerző:nuus
  • 2022.07.27 | 16:49

Azt hinnénk, hogy a stresszhelyzet éppenséggel lankaszt az ember libidóján, pedig a Michigani Egyetem munkatársai épp ennek ellenkezőjét állapították meg. Egyes esetekben szexfüggőség is kialakulhat.

Egy kísérlet során bebizonyosodott, hogy bizonyos szintű izgalom mindkét nemet közelebb hozza egymáshoz: a bikaviadalokon és ökölvívó meccseken randizó párok igen gyorsan és szenvedélyesen köznek ki egymás karjaiban, úgyhogy ezt a tudást a jövőben mindenképpen a hasznodra fordíthatod (no, nem mintha az állatkínzást akarnánk propagálni ezzel).

Az érdekes azonban az, hogy az egészséges férfiak, akik nem küzdenek merevedési zavarokkal, a konkrét fenyegetés hatására még jobban felizgulnak – derül ki egy friss kutatásból. A kísérlet során a pasikat azzal fenyítették meg, hogy ha X időn belül nem lesz merevedésük, elektromos áramot vezetnek a testükbe. És lássatok csodát, a férfiak még gyorsabban hangulatba jöttek.

Nem meglepő módon persze az is kiderült, hogy azok a srácok, akiknek korábban gondjaik voltak az erekció fenntartásával, az erős teljesítménykényszer hatására sem táltosodtak meg, a nőket pedig kimondottan offolta a fenyegetés.

Szakértők szerint a legtöbb pasinál így alakul ki a szexfüggőség: stressz hatására akaratlanul is begerjed, ezért aztán minden problémát nemiséggel igyekszik a továbbiakban megoldani.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló