Érdekes

A remeterák, ami beparáztatta a fél internetet, pedig csak azt tette, amit szokott

  • Szerző:nuus
  • 2017.09.12 | 12:28

Keresett magának egy búvóhelyet. Persze nem akármilyet talált.

A remeterák elég nagy testű fajta hatalmas ollókkal, ezért amikor egy városi ember belebotlik egybe, azonnal megijed tőle, miközben a rák sokkal jobban tart tőle. Általában használaton kívüli kagylókat, csigaházakat keres magának ez a lomha állat, és azokba bújik bele, hogy álcázza magát.

Nagyjából 1100 remeterák fajta él a Földön, az egyik közülük a kókuszrák, most róla lesz szó. Mint a neve is elárulja, a kókuszrák alapesetben kókuszhéjba bújik bele, de esetenként előfordul, hogy ha nem talál kókuszt, de talál mást, akkor abba. Most is ez történt, egy ártalmatlan kókuszrák talált magának egy remek kis rejtekhelyet, ezt aztán valaki lefotózta, és kitette a netre.

A hatás leírhatatlan volt. Az emberek azonnal beparáztak a látványtól, pedig csak egy fotó, nem is élőben futottak bele, mint a kép készítője, aki pedig nyilván nem ijedt meg a különös rejtekhelyet talált rák látványától. A twitterezők reakciócunamiját indította el a fotó.

Aztán valaki feldobta, hogy az egész annyira ismerős neki. Találgatni kezdtek, hogy honnan, záporoztak az ötletek, végül kilyukadtak ide:


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló