Érdekes

Alkoholista lett, ami miatt kerekesszékbe kényszerült – de felépült!

  • Szerző:nuus
  • 2020.10.09 | 07:22

Lee átlagos életet élt édesanyja 2011-es tragikus, váratlan haláláig. Akkor azonban keményen inni kezdett, hogy elmeneküljön saját feldolgozatlan érzései elől.

Ahelyett, hogy a gyászt megélte volna akkor, amikor annak itt volt az ideje, Lee folyamatosan elnyomta érzéseit, és az alkoholba menekült, alkalmasint pedig drogokat is vett magához. Napi szinten 15-20 egységnyi szeszt fogyasztott, egy idő után pedig az italon kívül minden megszűnt számára: már nem evett, nem mozgott, nem tartotta a kapcsolatot senkivel.

Bejelentkezés ‹ nuus.hu – WordPress

No Description


A korábban erős, egészséges 85 kilós férfi 58 kilóra fogyott, és eljött a pont, amikor képtelen volt felegyenesedni és járni, mivel a végtagjai állandóan reszkettek, és a lábai teljesen legyengültek. Az orvosa ekkora azt mondta, két út áll előtte. Az egyik, hogy ezt folytatja, és akkor pár év múlva kifolyik a mája a száján és pokoli kínok között meghal, a másik viszont az, hogy leteszi az alkoholt és felépül. Lee végül az utóbbit választotta.

Ikertestvére, Adam szintén függőséggel küzdött, ezért együtt létrehozták a @sobertwins_life Instagram-oldalt, majd később Zen Monkey ruhakínálatukat, és a kezdetektől dokumentálták útjukat.

“Több mint 16 hónapja egy kortyot sem ittam, újra tudok járni és beszélni, tiszták a gondolataim. Már nem is vágyom szeszre, és tudom: anyukám büszke volna rám és a testvéremre is” – mondja a Truly kisfilmjében.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.