Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

A nő, aki épp amiatt jó anya, mert szexmunkásként keresi a kenyerét

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.10 | 09:56

Elle Stanger a szexből él, és úgy véli, épp ez az, ami nyitottabbá és empatikusabbá teszi, hogy jobb édesanya lehessen. Szexmunka, kicsit más szemszögből.

A 31 éves portlandi nő egyetemista korában kizárólag a pénz miatt fordult a szexmunka felé, ugyanakkor hamar rájött arra, hogy egyrészt rendkívül érdekes embereket ismerhet így meg, másrészt pedig tevékenysége egyfajta terápia azok számára, akik nem mernek szakemberhez fordulni.

Elle főállásban sztriptíz- és rúdtáncos, emellett szextörténeteket ír és webkamerázik, valamint házi pornót készít barátjával. „Dolgoztam escortként is, de mivel az illegális Oregonban, lényegesen veszélyesebb is” – vallja be.

A szexmunka számára több, mint munka: az elmúlt években egyfajta misszióvá vált. Úgy érzi, sokaknak segít azzal, hogy meghallgatja őket, és néhány kérdéssel a lehetséges utakra is segít rávilágítani. „Van, aki szívesebben beszél egy csinos fehérneműt viselő lánnyal, mint egy pszichológussal” – jegyzi meg.

Mióta Elle szexmunkás, jobban ismeri és szereti önmagát, kívül belül – ez az elfogadás pedig nyitottá tette őt arra, hogy mások felé és pozitívan, megértően viszonyuljon. „Ez a munka úgy fejleszti az ön- és emberismeretet, mint semmi más”’ – mondja.

Privátban Elle egy ötéves kislány édesanyja. Párja szerint csodálatos anyuka, hiszen mindenben a gyerek érdeke az első. És hogy mit tud a kislány arról, hogy a szülei mivel foglalkoznak? „Apu számítógépekkel foglalkozik, anyu pedig anyu-dolgot csinál”. Aztán kiderül, hogy a kislány úgy tudja, hogy anyukája táncol, sokat mosolyog, és vicceket mesél idegeneknek – pénzért.

„Biztonsággal állíthatom, hogy feminista vagyok” – mondja Elle. Elfogadja a nők egyenjogúságát és döntési szabadságát, továbbá a különféle szexuális orientációt és identitásokat is. Rendszeresen részt vesz a híres Slutwalkon – magyarul „ribancsétán” -, ahol a szokásos transzparensek is megjelennek: „A szex nem rossz dolog, a nők megszégyenítése az”, „Az áldozat soha nem tehet arról, hogy megerőszakolták” – és a többi.

A szexmunka számos területén aktív anyuka gyakran nevezi magát „végzettség nélküli fehérneműs terapeutának”, akinek „kezei között” számos kliens indult el a gyógyulás útján. Úgy véli, ő az útján van, és kislányának is példát mutat, hogy empatikus, bátor, határozott, önálló és segítőkész legyen…

Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Hogy tetszett? Regisztrálj, és csak azt kapod, ami igazán érdekel!
Belföld
Külföld
Bulvár
Tech
Tudomány
Lepj meg!

Belépve nem neked kell a hírek után menned!*

*Hiszen a hírfolyamodba viszi a folyamatosan tanuló algoritmusunk Regisztrálok!
Még többet innen:
Nuus
Tetszett a cikk?

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló