Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

A nő, aki épp amiatt jó anya, mert szexmunkásként keresi a kenyerét

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.10 | 09:56

Elle Stanger a szexből él, és úgy véli, épp ez az, ami nyitottabbá és empatikusabbá teszi, hogy jobb édesanya lehessen. Szexmunka, kicsit más szemszögből.

A 31 éves portlandi nő egyetemista korában kizárólag a pénz miatt fordult a szexmunka felé, ugyanakkor hamar rájött arra, hogy egyrészt rendkívül érdekes embereket ismerhet így meg, másrészt pedig tevékenysége egyfajta terápia azok számára, akik nem mernek szakemberhez fordulni.

Elle főállásban sztriptíz- és rúdtáncos, emellett szextörténeteket ír és webkamerázik, valamint házi pornót készít barátjával. „Dolgoztam escortként is, de mivel az illegális Oregonban, lényegesen veszélyesebb is” – vallja be.

A szexmunka számára több, mint munka: az elmúlt években egyfajta misszióvá vált. Úgy érzi, sokaknak segít azzal, hogy meghallgatja őket, és néhány kérdéssel a lehetséges utakra is segít rávilágítani. „Van, aki szívesebben beszél egy csinos fehérneműt viselő lánnyal, mint egy pszichológussal” – jegyzi meg.

Mióta Elle szexmunkás, jobban ismeri és szereti önmagát, kívül belül – ez az elfogadás pedig nyitottá tette őt arra, hogy mások felé és pozitívan, megértően viszonyuljon. „Ez a munka úgy fejleszti az ön- és emberismeretet, mint semmi más”’ – mondja.

Privátban Elle egy ötéves kislány édesanyja. Párja szerint csodálatos anyuka, hiszen mindenben a gyerek érdeke az első. És hogy mit tud a kislány arról, hogy a szülei mivel foglalkoznak? „Apu számítógépekkel foglalkozik, anyu pedig anyu-dolgot csinál”. Aztán kiderül, hogy a kislány úgy tudja, hogy anyukája táncol, sokat mosolyog, és vicceket mesél idegeneknek – pénzért.

„Biztonsággal állíthatom, hogy feminista vagyok” – mondja Elle. Elfogadja a nők egyenjogúságát és döntési szabadságát, továbbá a különféle szexuális orientációt és identitásokat is. Rendszeresen részt vesz a híres Slutwalkon – magyarul „ribancsétán” -, ahol a szokásos transzparensek is megjelennek: „A szex nem rossz dolog, a nők megszégyenítése az”, „Az áldozat soha nem tehet arról, hogy megerőszakolták” – és a többi.

A szexmunka számos területén aktív anyuka gyakran nevezi magát „végzettség nélküli fehérneműs terapeutának”, akinek „kezei között” számos kliens indult el a gyógyulás útján. Úgy véli, ő az útján van, és kislányának is példát mutat, hogy empatikus, bátor, határozott, önálló és segítőkész legyen…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
TV
Durva döntést hozott a Netflix
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 03.