Érdekes

„A párom kutyaként él”

  • Szerző:nuus
  • 2018.10.16 | 11:16

Tony és Andrew McGinn első ránézésre egy átlagos fiatal pár. Van azonban egy furcsa titkuk: a 30 éves asszonyka szabadidejében kutyának öltözik, és ebként viselkedik, amihez férje, azaz gazdája asszisztál. A Barcoft Tv kisfilmje egészen szürreális fétist mutat be.

„Vannak gyerekek, akik azt játsszák, hogy valamilyen állat bőrébe bújnak, és jól mulatnak. Nos, azt hiszem, én ezt a dolgot felnőttként se nőttem ki” – indít a furcsa vallomással Tony, akinek kutyaneve Tony Bark, vagyis Ugatós Tony. A Los Angeles-i nő emberi kutyának vallja magát, és elárulja, hogy az otthonában látható kutyás díjakról mindenki azt hiszi, házi kedvencei kapták, holott ő maga küzdött meg értük – kutyaként.

Tony kellékeit is megmutatja: a színes maszkokat, a felcsatolható kutyafarkat, a pórázokat és a kutyalabdát, amivel játszani szokott. Havonta egyszer ellátogatnak egy klubba, ahol több pár is van, akik hasonlóképp élnek: van, aki lóként vonul fel, de akad póni és macska is. Tony azért a kutyát választotta, mert az a leginkább pozitív, vidám, hűséges állat szerinte… és mert – nevet – delfinként élni sokkal nehezebb volna.

A pár tisztában van azzal, hogy az emberek többsége nem akar tudni furcsa hobbijukról és nem is feltétlenül értené azt meg, ezért családjuk előtt kerülik a témát, és csak a többi szerepjátékossal osztják meg szenvedélyüket.

„Amit egy kutya meg tud csinálni, arra képes egy ember is” – mondja Tony, és boldogan vakkant, csahol, ahogy Andrew pórázra köti.

McGinnék azt is elmondják, hogy számukra a kutya-világnak nincs szexuális töltete, ők az állati szerepjátékok világán belül a vanília vonalat képviselik: semmi durvulás, csak játék, a szexet pedig kihagyják a képletből. Persze van, aki ezzel nem így van, és nagyon durva, kötözős, BDSM-re hajazó, pórázos zoofil szexshow-kat csinál otthon. Nekik ezzel elviekben semmi bajuk, de ők maguk nem éreznek késztetést ennek a vonalnak a kipróbálására.

„Aki azért hall erről a dologról, elcsodálkozik, és a kellékeket látva elgondolkozik: a farok, mint egy dildó, a póráz abszolút szexuális töltetű szintén, és hát ugye felnőtt szerepjáték… azt hiszik, ez nagyon perverz dolog. Pedig számomra a kutya a világ legtisztább, legártatlanabb élőlénye, és én így élek harmóniában a természettel és önmagammal” – fogalmazza meg sajátos ars poeticáját Tony, az „emberi kutya”.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló