Érdekes

Ez lesz januártól Obamáék otthona, 9 hálószobával

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.19 | 13:37
  • trendindex: 3

Elköltöznek a Fehér Házból, de véletlenül sem kell sajnálnunk őket.

obamahaz
Így néz ki a Goolge Maps-enfotó: Google Maps

Az elnöki posztról távozó Barack Obama és családja egyelőre marad Washingtonban, hogy kisebb lányuk, Sasha befejezhesse a Sidwell Friends nevű magániskolát – írja a Mansion Global.

Ezt a Kalorama városrészben levő gyönyörű téglaépületet szeretnék kibérelni Joe Lockhart-tól, aki egy helyi média vállalkozás, a Glover Park Group egyik alapítója, mellesleg pedig Bill Clinton sajtótitkáraként is dolgozott már. A felesége a Glamour washingtoni szerkesztője, Giovanna Gray Lockhart.

A kilenc hálószobával rendelkező villa igazi antik darab: 1928-ban épült, Lockharték két éve vették meg, 5,3 millió dollárért.  A Rock Creek Parkhoz és az Embassy Row-hoz közel eső, Belmont Road-i Tudor-stílusú épület egy kilátótoronnyal és zöldségeskerttel is rendelkező, nagy telek sarkán áll. A ház belül is stílusos: a hófehér enteriőrben márványborítás, kandallók és kazettás mennyezet is található.

Obamáék saját, nagyjából 2 millió dollárt érő otthonuk még megvan Chicago déli részén, a Hyde Park–Kenwood városrészben, ezért vásárolni másik ingatlant nem terveznek, amíg Sasha kijárja az iskolát. Nővére, Malia a Harvardon szeretne tovább tanulni.

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló