Érdekes

Nem minden macska utálja ám a vizet, de ez az egy igazi strandrajongó!

  • Szerző:nuus
  • 2017.10.20 | 17:43

Hosszú Katinkát megszégyenítő lábtempókkal úszik ez a fekete minipárduc.

Nathan akkora sztár, hogy saját Instagram oldala is van. A gazdái egy dobozban találták, kidobva az autópálya mellé, de azóta már jóra fordult az élete, és kiderül, hogy valamilyen furcsa okból kifolyólag imádja a vizet. Az ausztráliai Queenslandben él, úgyhogy menő strandokból sem szenved hiányt, amiket nem is fél használni!

Nyilván nem bírjuk megállni, hogy ne pakoljunk ide egy jó kis macskák vs. víz válogatást, mert nem Nathan, hanem ez az általános:

Cats Vs. Water

Cats and water collide. Check out more awesome videos at BuzzFeedVideo! http://bit.ly/YTbuzzfeedvideo All Media Courtesy of AFV MUSIC Beethoven Symphony No 7 Master Licensed via Warner Chappell Production Music Inc. SFX provided by Audioblocks. (https://www.Audioblocks.com) Made by BFMP www.buzzfeed.com/videoteam GET MORE BUZZFEED: www.buzzfeed.com/videoteam www.facebook.com/buzzfeedvideo www.instagram.com/buzzfeedvideo www.buzzfeed.com/video www.youtube.com/buzzfeedvideo www.youtube.com/buzzfeedyellow www.youtube.com/buzzfeedblue www.youtube.com/buzzfeedviolet BUZZFEED VIDEO BuzzFeed Motion Picture’s flagship channel.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló