Érdekes

Itt a Hillary Clinton – Donald Trump rapcsata

  • Szerző:nuus
  • 2016.10.28 | 12:13

Mennyivel egyszerűbb, költséghatékonyabb és persze szórakoztatóbb lenne, ha a világ egyik legnagyobb és legerősebb államának vezetéséről egy rapcsata döntene. Nem is értjük miért vacakolnak az amerikaiak ezzel a szavazással.

Az amerikai elnökválasztási kampány már Donald Trump személye miatt is elég szórakoztatónak tűnik Európából, azonban ha megmozgatjuk a fantáziánkat, biztosan eszünkbe jut még pár lehetőség arra, hogyan lehetne feldobni a köztük dúló csatát. A két jelölt eldönthetné az elnökség sorsát például egy sör és ping-pong (sörpong) meccsen, vagy iszapbirkózással, de vívhatnának egy riszapárbajt, esetleg egy rapcsatát is.

Ez utóbbit azonban már nem is kell elképzelnünk: az Epic Rap Battles of History csapata ugyanis meg is csinálta.

A friss videójukban a két elnökjelölt durva verbális csatába kezd, egymás fejéhez vágva az eddigi legforróbb kampánytémákat: előkerül például Trump korábbi üzleti sikertelensége és nőügyei, Hillary Clinton levelezése és az Iszlám Állam elleni harc témája is. A rapcsatának pedig maga Abraham Lincoln vett véget, aki egy sas lábáról lógva ugrik be az ellenfelek közé, és mindenkit kioszt.

A csapat nem először dolgozza fel az elnökválasztás témáját, négy éve Barack Obama és Mitt Romney összecsapásáról készítettek hasonló videót.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló