Érdekes

Megfújta a Subarut, majd levelet írt a tulajdonosnak

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.01 | 08:00

Hogy lehet egy autótolvaj jófej? Pont úgy, ahogy ez a portlandi, aki még levelet is írt a lesokkolt áldozatnak.

Az Oregon állambeli Portlandben élő Erin Hatz jeges rémülettel a szívében konstatálta egyik reggel, hogy bordó Subarujának csupán a hűlt helyét látja a kocsifeljáróján. Rögvest meg is nézte férjével a biztonsági kamerájuk felvételeit (mert hogy olyan is van nekik), és megdöbbenve látták, hogy egy hölgy tökéletes természetességgel beült a kocsiba, majd nyugodtan elhajtott vele.

Persze bejelentette a dolgot rendőrségen, és éppen az igazságszolgáltatás csodájában bízott, amikor másnap reggel egy másfajta csoda történt: az autó újra ott parkolt a kocsifelhajtón. Az egyik ülésen pedig 30 dollár készpénz is volt, illetve egy levélke, amely így szólt:

Erin Hatzi Facebook bejegyzése az esetről

“Hello, szóval bocsánat, amiért elloptam az autóját. Egy barátomnak (barátnő – ez esetben) adtam oda a slusszkulcsom, és megkértem, hogy hozza el a bordó Subarumat a Woodstock Blvd 7802 elől, majd hazaállított az ön autójával. Nem is láttam mindezt ma reggelig, amikor rögtön feltűnt, hogy ez nem az én Subarum. Itt van tehát némi készpénz az elhasznált benzin miatt, és nem tényleg nem tudok eléggé elnézést kérni a sokkért és ijedtségért, amit ez az egész okozhatott önnek”.

Egyébként a rendőrség megerősítette, hogy a régi Subaruk kulcsai néha bizony felcserélhetők. Kedves Subarusok! Ne.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló