Érdekes

7 ikonikus szoknyavadász, akinek férfivel is volt már kalandja

  • Szerző:nuus
  • 2018.11.13 | 06:55

A legtöbb heteró férfit taszítja a gondolat, hogy más pasival élje meg a szex örömeit. A művészek – színészek, zenészek, írók… – azonban fontosabbnak tartják a megtapasztalást, mint a szabályokat. Íme, hét ismert nőcsábász, akik férfival is szexeltek már, noha alapvetően a nőkhöz vonzódnak.

Tom Hardy

A brit színészt egyszer arról kérdezték egy tévéinterjúban, hogy volt-e már valaha férfivel. A válasza meglepő volt:

„Ó, ember! Hát persze! Színész vagyok, basszus. Művész vagyok. Játszottam én már mindent is mindenkivel, hiszen meg akartam érteni az életet, hogy hűen visszaadhassam azt a vásznon. De nem vagyok oda a férfiakért. Mármint szexuálisan. Tetszik a férfi test, de erotikus értelemben nem izgat fel. Egyszerűen csak experimentálódtam, de heteró vagyok”

– mondta önérzetesen.

via GIPHY

Paulo Coelho

A híres brazil író, aki három házassága mellett időről időre barátnőket is tartott, Tom Hardyhoz hasonlóan a művészi szabadság jegyében bújt ágyba saját neme képviselőivel. Igen, merthogy többször is kipróbálta a dolgot. Részletesen erről a Mágus című életrajzi regényben esik szó:

„Egy írónak, egy művésznek, ismerni kell a világot. És vajon hogyan állíthatom én azt, hogy tudom, ki vagyok, amíg nem tapasztaltam meg a lehető legelemibb módon, hogy ki nem vagyok? Meg kellett szerveznem, hogy férfival lehessek, és mindent megtudjak erről az élményről is”

– okoskodott az igen viharos ifjúkort maga mögött hagyó író, aki az Alkimista és a Zarándoklat című műveivel inkább a lelki útra világít rá, de a Tizenegy perc és a Brida a szexről is sokat mond el…

via GIPHY

Russell Brand

A brit humorista, aki leginkább Katy Perry ex-férjeként él a köztudatban, nőcsábász életmódja mellett azt is kipróbálta, hogy milyen a szex férfival. Russell állítólag egy dokumentumfilm miatt akarta megízlelni a melegszexet, ezért sorra járta be a londoni Soho melegbárjait, hogy találjon valakit, aki kapható a dologra.

“Bementem egy melegbárba, és megkérdeztem, akar-e velem szexelni valaki. Egy vadidegen rögtön rávágta, hogy igen. Tisztára, mintha azt kérdeztem volna, kér-e valaki burgonyaszirmot. Ezután bementünk a vécébe. Az van, hogy láttam én már szép falloszokat, de az övé olyan volt, mint valami rongy. Ráadásul hiába nyomkodtam, nem is állt fel neki. Ekkor mondta a pasas, hogy vegyem le a nadrágomat, és csapjunk a lovak közé”

– mesélte a Mirror című angol lapnak, a dokumentumfilmből azonban… végül nem lett semmi.

via GIPHY

Alex Reid

A harcos-médiasztár abszolút heteroszexuálisnak tartja magát, de nemrég a People magazinnak őszintén beszélt arról, hogy volt már kapcsolata a saját nemével. A dolgot egy meglehetősen egyszerű metaforával írta körül:

„Nem dohányzom, de azért rágyújtottam már. De ez már régen, nagyon-nagyon régen volt: egyszerűen kíváncsi voltam rá, milyen érzés férfival lenni. Ettől függetlenül biztos vagyok benne, hogy a nőket szeretem, és kétlem, hogy ez valaha is változni fog”

– fejtette ki a sztár, aki egyébként nagy nőfaló hírében áll.

via GIPHY

Dave Navarro

Dave főként húszas évei elején kísérletezett a szexualitással, míg végül rájött, hogy igazából a nők érdeklik.

  • „Amikor az ember fiatal, és folyton a szex jár az eszében, de még alig vannak tapasztalata, nagyon sok mindenre reagál szexuális izgalommal. Pedig az érintés még nem vonzalom, csak valami, amire reagál a test, bárki is érintsen meg. Azt tudtam, hogy a nők érdekelnek, de volt egy idő, amikor azt hittem, biszexuális vagyok. Végül rájöttem, hogy heteró férfinek születtem”

– vallja a híresség.

via GIPHY

Gavin Rossdale

Gwen Stefani exférje tizenhét éves volt, amikor egyszer kipróbálta, milyen érzés férfivel ágyba bújni: egyszerűen kíváncsi volt.

„Nem láttok eben semmi durvát vagy elvontat az ég adta világon, egyszerűen csak kíváncsi voltam. Amikor tinédzser vagy, minden érdekel, és egy csomó mindent csak akkor értesz meg, ha kipróbálod. Ettől még nem lettem meleg, csak rájöttem, hogy ez nem az én asztalom”

– állítja a zenész, aki azóta nem ferdült tovább.

via GIPHY

Thomas Jane

A Háborgó mélység és a 2007-es Stephen King adaptáció, A köd című film sztárja ifjú, csóró művész volt Los Angeles-ben, amikor hagyta, hogy egy idősebb férfi kicsit… mondjuk úgy, segítse.

„Fiatal voltam, mondhatnám, hogy kellett a pénz, de ez az egész nem a pénzről szólt. Volt valaki, aki figyelt rám, törődött velem, megértette az érzéseimet. És hát ez a valaki történetesen egy férfi volt… Kíváncsi voltam, kevés tapasztalattal, úgy éreztem, miért ne próbálnám ki? Nem volt nagy durranás, hamar rájöttem, hogy ez nem az én utam, de nem bántam meg, hogy gazdagabb lettem egy tapasztalattal, és sikerült legyőzni a saját előítéleteimet”

– vélekedik a színész.

via GIPHY

Ejhaj, a művészi szabadság, ugye…!


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló