Érdekes

Végre kiderült: ezért felejtették otthon Kevint!

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.14 | 19:10

Már biztosan neked is a könyöködön jön ki a Reszkessetek betörők!, hiszen minden évben kötelezően minimum ötször megnézhetjük az ünnepek alatt.

Még ha így is van, azt azért el kell ismerni, hogy egy klasszikus, aminek 30 éves töretlen a sikere. Az viszont még mindig sokak számára kérdőjel, hogy hogyan tudták otthon felejteni, azt a szerencsétlen gyereket. Mi egészen eddig azt hittük, hogy egyszerűen csak egy filmes megoldás és csupán annyival magyarázzák az egészet, hogy nagy volt a felfordulás és nem vették észre. Persze, akinek van gyereke, az tudja, hogy ez azért egy erős túlzás, a valóságban nem nagyon történne meg.
Most viszont kiderült, hogy a film készítői egész konkrétan megmagyarázzák, hogyan történik a dolog, csak nem figyeltünk eléggé. A filmben az indulás előtti este Kevin és Buzz veszekednek, majd üdítőt öntenek az asztalon található repülőjegyekre. Ekkor Kevin apja közbelép és letörli a repjegyeket, eltakarítja a szétázott dolgokat. Ekkor pedig láthatunk egy közeli képet a kukáról és kiszúrhatjuk, hogy Kevin jegye is ott landolt. Így másnap, amikor számolják a gyerekeket, nem tűnik fel nekik, hogy kevesebben vannak, hiszen a repülőjegyek száma alapján a létszám is stimmel.

Oké, így már kicsit hihetőbb, hogy otthon lehet hagyni egy gyereket.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.