Érdekes

Mostantól te is úgy luxizhatsz a Plaza hotelben, mint Kevin McCallister

  • Szerző:nuus
  • 2017.11.15 | 15:28

Luxuskarácsony Reszkessetek betörők-módra.

Fotó: 20th Century Fox Home Entertainment

Ha láttad már a Reszkessetek betörők második részét, – ugyan miért ne láttad volna, mikor a tévében úgyis lenyomják a torkodon minden karácsonykor, nem mintha panaszkodnánk érte – akkor bizonyára elképzelted már, mennyire jó lenne tényleg eltölteni mondjuk egy hétvégét, lehetőleg karácsonykor New York legelegánsabb szállodájában.

Egy saját lakosztályban jó nagy ággyal, tévével, és olyan kis kulccsal nyitható hűtőszekrénnyel.

Sajtos pizzázni a limuzinban, fagylaltkelyhet vacsorázni és szemérmetlenül szórakozni a hotelhez tartozó medencében. Ja, mindezt apuci pénzén, ha már volt szíves a reptéren nem figyelni rád. Elég jól hangzik, nemde? Leszámítva azt az apróságot, hogy közben két visszaeső bűnöző próbál meg eltenni láb alól.

A 20th Century Fox Home Entertainment és a Plaza Hotel fogott össze, hogy megteremtésék a csak Kevin McCallister Experience névre keresztelt lehetőséget, ami pontosan az imént felsoroltakat tartalmazza. Álmaid vakációja november 17. és január 31. között élhető át az ikonikus szállodában. A rajongók kapnak egy hátizsáknyi relikviát, egy csomó belépőt a város nevezetességeihez, egy limuzinos utazást pizzával, szobaszervízt és egy fotóst, aki megörökíti a legszebb momentumokat, hogy egy családi album formájában megmaradjon örökre az emlék.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló