Érdekes

Élményfürdő és vidámpark egyszerre? Japán megcsinálja

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.27 | 19:03

Elérte az egymilliós nézettséget az a videó, amit a Japánban található Beppu polgármestere tett közzé egy különleges vidámparkról. Ez volt a feltétele annak, hogy megvalósuljon a projekt, amelyben találkozik az élményfürdőzés a hullámvasutazással.

Ha így folytatja Beppu polgármestere, tutira újraválasztják: városa híres a jó minőségű gyógyvizéről, ezért azzal az ötlettel rukkolt elő, hogy kombinálná azt a vidámparkozással. Készített egy bemutató videót, ahol egy meglévő vidámparkot turbóznak fel mindenféle vizes kellékkel. Azt ígérte, hogy ha eljut egymillió nézettségig, megvalósítja a projektet. Ezt már túl is teljesítette, posztunk írásakor több mint 1.8 millióan látták a videót.

A polgármester, Yasuhiro Nagano Facebook-bejegyzésben közölte, hogy négy nap alatt összejött a szükséges nézettség. Spamusement parknak nevezi a projektet, ami a „spa” és az „amusement park” (vidámpark) kifejezésekből jön össze.

Nem pont ugyanolyan lenne az elkészült park, amilyen a videóban van, azt csak szemléltetés céljából forgatták. Jelenleg a megvalósíthatóság lehetőségeit mérik fel, és azt, hogy hosszú távon egyáltalán kivitelezhető-e, hogy hullámvasutakra folyamatosan forró vizet fröcsköljenek.

Ha igen, akkor már vesszük is a repjegyet.

via GIPHY

(Forrás: Mashable, nyitókép: YouTube/温泉ハイスタンダード! 極楽地獄別府)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Színház
Kirúgják Udvaros Dorottyát?
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 09.