Érdekes

Nem tudott részt venni a vőlegény az esküvőn, de azért megtartották

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.27 | 18:30

Ipaden mondta ki a boldogító igent.


Aki az elmúlt két évben tervezett esküvőt tartani, pontosan tudja, hogy ez nem kis kihívás: a covid miatt sok lagzit halasztani kellett, ami nem csak kárba veszett energiát, de rengeteg szervezést és pénzt is felemészt. Így járt az a pár is, akikről a 24.hu oldalán olvashattunk: kétszer le kellett fújniuk a nagy napot, a harmadik alkalomnál viszont elhatározták, hogy ha törik, ha szakad, megtartják.

Azonban váratlan fordulat jött közbe: a vőlegény súlyos ételmérgezést kapott, és kórházba került. Ennek ellenére úgy döntött, ráveszi kedvesét, hogy tartsa meg nélküle a lagzit, és vonuljon az oltár elé egy guruló rúdra rögzített iPaddel, amin bejelentkezik.

A férj így az egész estén “részt tudott venni”, és közreműködött a tortavágásban, a táncban és a szelfizésben is. A nagy napról videó is készült, amit TikTokon tettek közzé:

@thevictorianyoungsvillehe had severe food poisoning & is doing better now! 😅 #weddingtiktok #manifestation #relationships #selfcare #wedding #fyp #horrorstory #weddingfail♬ SAD GIRLZ LUV MONEY Remix (feat. Kali Uchis and Moliy) – Amaarae & Kali Uchis

 


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló