Érdekes

Sötétek a 20. század Nostredamusának jóslatai a 2024-es évre

  • Szerző:nuus
  • 2023.11.28 | 11:48

Csokorba gyűjtöttük a legendás, 1996-ban elhunyt balkáni jósnő, Baba Vanga jóslatait 2024-re. Nincs okunk az örömre...

Baba Vanga, a balkáni Nostradamus legendás jósnőjének jövendölései izgalmas és néha aggasztó képet festenek a jövőről. Az alábbiakban áttekintjük néhány kijelentését, amelyek az elkövetkezendő időszakra vonatkoznak:

Apokaliptikus Napkitörés

Baba Vanga szerint 2023-ben egy apokaliptikus napkitörés kellett volna megrázza a Földet. Bár a jósnő előrejelzéseinek megbízhatósága mindig is vitatott volt, egy hónapunk még van aggódni…

Putyin és Oroszország

A jósnő említést tesz arról, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök esetleg merénylet áldozatává válik. Baba Vanga korábban is sokszor említette Oroszországot jóslataiban, az ukrajnai háború kezdetét például eltalálta.

Európai terrortámadások és biológiai fegyverek

Baba Vanga előrejelzéseiben szerepel, hogy Európában terrortámadásokra lehet számítani, és egy “nagy ország” biológiai fegyvereket is bevet majd.

Világgazdasági válság

A növekvő adósságszint és geopolitikai feszültségek miatt Baba Vanga szerint világgazdasági válság következhet be, amely komoly kihívások elé állíthatja a nemzeteket – nos, ez már itt van.

Időjárással kapcsolatos katasztrófák

A jósnő figyelmeztetett a félelmetes időjárási eseményekre és természeti katasztrófákra. A klímaváltozás hatásai, hurrikánok és földrengések is szerepelnek a jóslatai között.

Kibertámadások és nemzetbiztonság

Baba Vanga szerint meg fog szaporodni a kibertámadások száma, és ezek kulcsfontosságú infrastruktúrákat célozhatnak meg, komoly nemzetbiztonsági fenyegetést jelentve.

Gyógyíthatatlan betegségek válnak gyógyíthatóvá

Pozitívabb hangvételű jóslatai között szerepel, hogy új kezelési módok jelenhetnek meg a gyógyíthatatlan betegségekre, beleértve az Alzheimer-kórt és a rákot.

Kvantummechanikai áttörések

Baba Vanga előrejelzéseiben azt állítja, hogy nagy áttörések következhetnek be a kvantummechanikában.

Ezek után reméljük a legjobbakat: Putyin és a rák leggyőzése elég jól hangzik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló