Érdekes

Durva, ahogy méhek kinyírják a hatalmas pókot

  • Szerző:nuus
  • 2016.11.29 | 11:12

Akkor is hajlamos a gatyájába csinálni az ember, ha ennél sokkal kisebb pókot lát meg a szobájában. De a méhek nem riadtak vissza a hatalmas halászpóktól, úgy bekábították, hogy egyik szemével sem tudott pislogni a nyolc közül.

Már minden foglalkozásra jut legalább egy YouTuber, így méhészettel is rendesen fel van töltve a videómegosztó. Testközelből végignézhetjük, ahogy egy halászpók (aki nem sző hálót, hanem maga megy el levadászni a kaját) sikertelenül ostromol meg egy méhkaptárt.

A feltöltő, Zaur Man a videóra illesztett címkékkel magyarázza meg, hogy mi történik: a pókfajta, ami gyakran ólálkodik a kaptárjai körül, kiszemeli magának a méheket, és ameddig nem mozog gyorsan, azok úgy érzik, hogy nem jelent számukra veszélyt. Aztán a pók támadásba lendülne, amire a méhek gyorsan felkapják a fejüket, rárajzanak és szanaszét szurkálják mérgükkel. Már rég kába, amikor egyre több méh rárepül, és úgy döfködik tovább, mint ahogy a kötekedős rosszéletű gyerek rugdossa a földön fekvő ellenfelét. Ez a dzsungel, bébi.

(Forrás: Uproxx, nyitókép: YouTube/Zaur Man)


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren
Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Nők
Ha jó a parfüm, jobb lesz a szex is?
  • szerző:nuus
  • 2024. 06. 27.