Érdekes

Soha nem találnád ki, hol van Európa szexkamera fővárosa!

  • Szerző:nuus
  • 2021.11.30 | 15:48

Romániában nagyon sok fiatal nő él abból, hogy webkamerák előtt beszélget férfiakkal és mutogatja magát kevés ruhában.

123rf

Erről készített riportot a Vice, ami bemutatja, hogy az otthonról dolgozó amatőrök mellett már profi stúdiók és szakosodtak az erotikus videostreamekre Bukarestben. A témának magyar vonatkozása is van, hiszen a legtöbb tartalom a legismertebb ilyen szolgáltatást nyújtó weboldalon, a LiveJasminen keresztül jut el a nézőkhöz, amit az egyik leggazdagabb magyar üzletember, Gattyán György alapított, aki most épp politikai babárokra tör, nemrég jelentette be, hogy miniszterelnök-jelöltként indul.

A főleg amerikai piacra „termelő” lányok, akik polgári fizetésük sokszorosát keresik meg ezzel a munkával, állítólag milliárd dolláros profitot termelnek, ennek köszönhetően a közvetítések is ugrásszerűen fejlődnek. A profi stúdiók még nyelvórákra is járatják a lányokat, hogy legalább minimálisan tudjanak beszélni angolul, a legnépszerűbb modellekért pedig komoly versenyt folytatnak.

A riport körülbelül 3000-re teszi a bukaresti lakásstúdiók számát, de a több lányt foglalkoztató, profi menedzsmenttel működő stúdiók száma is jelentős, körülbelül 50 darab. Az egyik legnagyobb ilyen cég vezetőjével folyatott interjúból kiderül, hogy náluk az átlagos performerek havi 8000 dollárt is megkeresnek havonta (ez több mint 2 millió forint), a legmenőbbek viszont ennek akár a dupláját is! A stúdió éves bevétele pedig valahol 20 millió dollár körül mozog…

Egy nagyobb stúdiónak akár több mint száz lány is dolgozik, a helyszínen fodrász, műkörmös és sminkes várja őket, hogy felkészüljenek az adásra. De ők felelnek azért is, hogy a lányok legálisan jussanak a pénzükhöz, befizetésre kerüljön az adójuk, így akár hitelhez is juthatnak, és nem lesznek jogi problémáik. Jogilag a terület még nem szabályozott Romániában, ezért nem is ütközik törvénybe az ilyen szolgáltatások nyújtása, ennek ellenére a modellek inkább titkolják, hogy mivel foglalkoznak, a társadalom megítélése irányukban ugyanis nagyon negatív.

A legsikeresebb bukaresti stúdió vezetője szerint egyébként nem feltétlenül a meztelenségen van a hangsúly, a lányok szépen felöltözve kezdik az adást, nem a meztelen feneküket a kamerába tolva. Persze ha elég pénzt ajánlanak nekik, azért levetkőznek, de arra külön büszkék, hogy a szexjátékok használata tilos a streamben (legalábbis náluk), úgyhogy nem tömködnek magukba semmit a modelljeik. De a rengeteg pénz ellenére azért ez egy kemény meló, aki tényleg meg akarja csinálni a szerencséjét, ráadásul gyorsan, az akár napi 12 órát is a webkamera előtt van, az sem ritka, hogy valaki heti 6 napot dolgozik.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló
Zene
A KISS eladta a lelkét az ABBA-nak
  • szerző:nuus
  • 2024. 04. 23.
Külföld
Meghalt Derrick felügyelő társa
  • szerző:nuus
  • 2024. 03. 25.