Érdekes

12 ezer VHS kazettát gyűjtöttek össze Tom Cruise egyik filmjéből, ha van kazettátok, ti is küldhetitek

  • Szerző:nuus
  • 2016.12.15 | 10:08

Húsz éve Tom Cruise főszereplésével került a mozikba a Jerry Maguire: a sikeres sportmenedzser szép lassan elveszti az eszét és kirúgják a munkahelyéről. Mi más is lehetne méltó megünneplése ennek az évfordulónak, mint összegyűjteni a világon fellelhető összes VHS kazettát?

Az Everthing is Terrible oldal megalkotói rendszeresen őrült ötletekkel szoktak előállni: a csapat VHS kazettákat gyűjt, és a legjobb pillanatokat megosztják, sőt, évente fesztiválokat és más kulturális programokat is rendeznek.

Ezúttal egy Los-Angeles-i művészeti galériát alakítottak át egy húsz évvel ezelőtti videókölcsönzővé, és megtöltötték 12 756 darab Jerry Maguire kazettával. Ez a legnagyobb gyűjtemény a világon: a csapat az összes létező kazettát szeretné összegyűjteni, és végső nyughelyül egy piramist építenének az összes kópiából a sivatagban. Továbbra is várják a VHS adományokat:

Ne hagyjatok egyetlen Jerryt sem árván, és elfeledetten a polcon! Küldjétek haza az Everything is Terrible-hez, ahová tartozik. Áldás rátok.

– írják honlapukjon.

A kiállítás január 13-29-ig tekinthető meg az iam8bit Galleryben, és készítettek egy szuper teaser videót is: egy videókazettákból álló lény végigsétál egész Los-Angelesen, sőt elhalad még a szcientológia templom mellett is, hogy végül eljusson a videókölcsönzővé vált galériába.

Szóval, ha nálatok is megbújik egy kazetta valahol, küldjétek el nekik: szegény ki ne maradjon a buliból…


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló