Figyelem!

Elmúltál már 18 éves?

Érdekes

Ilyen pornóra verték a népek 2022-ben a Pornhub szerint

 • Szerző:nuus
 • 2022.12.16 | 14:45

A nagy pornóportál idén is közzétette legnépszerűbb kereséseinek eredményét.

A Pornhub statisztikusai rengeteg keresés több milliárd adatát összegezve készítették el a kimutatást, írja a Euronews.

A leggyakoribb keresőszavak

Tavalyhoz hasonlóan 2022-ben is a „hentai” volt a legnépszerűbb keresőszó. Ez olyan anime (vagy manga), ami szexről szól, történettel körülépítve. Íme a toplista:

 1. hentai
 2. japán
 3. milf (vonzó, idősebb nő)
 4. leszbikus
 5. pinay (filippínó nő)
 6. ázsiai
 7. stepmom (mostohaanya)
 8. anál
 9. nagy fenék
 10. édeshármas

Legnépszerűbb kategóriák

Megnézték azt is, hogy ha nem a speciálisabb keresőszavakat, hanem a Pornhub nagyobb kategóriáit vesszük figyelembe, mik voltak idén a legkeresettebb tartalmak:

 1. leszbikus
 2. fekete nő (ebony)
 3. japán
 4. édeshármas
 5. anál

2022-ben berobbanó kategóriák

 1. A „reality” kategória produkálta idén a legnagyobb növekedést az előző évhez képest. 170 százalékkal nőtt a „valósághűnek” titulált kategória népszerűsége, és más hasonló tartalmak iránt is kiemelkedően nőtt a kereslet, például a „real amateur homemade” kategóriára 310 százalékkal többen kattintottak rá az egy évvel ezelőtti számokhoz képest.
 2. A „transzgender” kategória lett itt a második, ennek népszerűsége 75 százalékkal nőtt, Brazíliában konkrétan ez a kategória lett a legnépszerűbb idén.
 3. A harmadik helyezett a berobbanó kategóriák között a csoportos szex lett.
 4. A negyedik pedig a szabadtéri szex.

Az év fétise

Kiemelkedően nőtt idén a női lábak iránti igény, a „love her feet” volt a legnépszerűbb, fétishez kapcsolódó kifejezés idén. A „lábak” kategóriára való kereslet majdnem 40 százalékkal emelkedett, és itt nagyon eltérő a nemek közti megoszlás, ugyanis míg a férfiaknál 10 százalékot nőtt ennek a kategóriának a népszerűsége, addig a női felhasználóknál (a női lábakra vonatkozó kereslet) több mint 140 százalékkal emelkedett.

Kiemelkedően népszerű volt ez a kategória az Y generációs látogatók körében (25–34 évesek). És más, a témakörhöz kapcsolódó kifejezések is keresettebbek lettek, ilyen például a „tornacipő”.

Eltérő korosztályok, eltérő érdeklődés

2022-ben egy alkalommal átlagosan 9 perc 54 másodpercet töltött pornónézegetéssel egy felhasználó, szinte minden nagyobb országban nőtt idén ez az időtartam, egy napon belül inkább délután és különösen az esti órákban látogatják az oldalt a felhasználók. Az átlagos Pornhub-felhasználó 37 éves volt 2022-ben, és ma már 84 százalékban telefonról néznek pornót azok, akik ezt a felületet látogatják.

A különböző generációk más típusú pornót kedvelnek.

 • A 18 és 24 év közötti Z generációs látogatók 115 százalékkal nagyobb valószínűséggel nézik az „édeshármasos” videókat, valamint az animációs videók és a virtuális valósághoz kapcsolódó szexuális tartalmak is népszerűbbek a köreikben.
 • A 25 és 34 év közötti Y generációs látogatók körében nagyot nőtt az ázsiai pornó és a lábfétis népszerűsége, valamint a tetovált nőket ábrázoló videóké.
 • A X generáció, vagyis a 35–54 közöttiek kedvelt kategóriái a „creampie” és a MILF.
 • A „boomerek”, vagyis az 55 felettiek az átlagnál jobban keresik azokat a tartalmakat, amikben van „kézimunka” (handjob).

Pornhub teljes közleménye itt nézhető meg.


Megosztás Facebookon
Megosztás Twitteren

Hírlevél - feliratkozom, mert az jó nekem

Szólj hozzá Nincs hozzászólás
Hozzászólások mutatása

Válasz vagy komment írása

Cikkajánló